Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cum va fi vremea in Romania. Prognoza meteo nebuna pentru iarna, temperaturi incredibile

Playtech Playtech,
Cum va fi vremea in Romania. Prognoza meteo nebuna pentru iarna, temperaturi incredibile

Iarna anului 2020 si, respectiv, inceputul de an 2021 vine cu temperaturi ridicate pentru perioada in care ne aflam. Daca in alti ani aveam media temperaturilor scazute, acum se pare ca va fi mai cald. ANM anunta iarna mai domoala Daca in alti ani aveam parte de ger, temperaturi sub zero grade si cantitati considerabile . continuă pe Playtech

Prognoza meteo ANM pentru zilele urmatoare. Vreme deosebit de calda de Craciun

Prognoza meteo de Craciun. Vremea va deveni deosebit de calda pentru aceasta data in toate regiunile.

Prognoza meteo pentru weekend. ANM a facut un anunt important despre cum va fi vremea sambata si duminica

Prognoza meteo pentru weekend. ANM a facut un anunt important despre cum va fi vremea in acest sfarsit de saptamana.

Prognoza METEO pentru Craciun si Revelion! Meteorologii au facut anuntul cu scurt timp in urma

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru urmatoare doua saptamani. Potrivit meteorologilor, vremea va fi mai calda decat in mod obisnuit in majoritatea zonelor.

Prognoza meteo: Vremea o ia razna. Cat de cald se face si cand se intoarce iarna

Vremea se mentine calda pentru data din calendar, iar de sarbatori cresterea temperaturilor va fi si mai accentuata. Conform meteorologilor, vremea se strica in weekend.

Prognoza meteo pentru Craciun si Revelion 2020-2021. Vin sarbatorile de iarna cu temperaturi neasteptate

Vin sarbatorile de iarna si multi dintre noi vor sa stie cum va fi vremea, pentru a vedea ce planuri isi fac.

Prognoza meteo, azi, 18 decembrie 2020. Vremea se mentine calda in cea mai mare parte a tarii

Pentru ziua de azi, 18 decembrie, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului, in special in vestul tarii. in regiunile joase se vor semnala conditii de ceta, in special in prima.

Prognoza meteo: Cat mai tine vremea calda. Unde se anunta ploi si burnita

Vremea se va mentine mai calda pentru aceasta data, indeosebi in vestul tarii. Vineri, 18 decembrie, temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 2 si 9 grade, iar cele minime se vor situa, in general, intre -4 si 4 grade. Ploile slabe si burnita vor cuprinde majoritatea regiunilor.

Prognoza meteo, azi, 19 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a tarii, dar cerul ramane noros

In cursul zilei de sambata, 19 decembrie 2020, meteorologii anunta vreme calda in cea mai mare parte a tarii. Desi temperaturile vor fi ridicate pentru aceasta perioada a anului, cerul va fi mai mult.

BETANO sprijina cadrele medicale din linia intai si industria HoReCa din Romania, prin proiectul Masa pentru Doi

Com, cea mai buna platforma mobila de cazinou online si pariuri sportive din lume, conform EGR Awards 2019, demareaza proiectul Masa pentru Doi, o initiativa de sustinere a sectoarelor din Romania care au resimtit in mod direct si imediat efectele crizei pandemice sanatate si HoReCa. in perioada 17 decembrie 2020 15 ianuarie 2021, Betano tine restaurantele mici in miscare si ofera personalului medical din linia intai 15. 000 de mese calde, cu ajutorul Asociatiei CSR Nest.

Telemedicina, in sfarsit reglementata si in Romania: Apar bazele legislative pentru favorizarea investitiilor in domeniu

In pofida potentialului telemedicinei, avantajelor oferite de aceasta si gradului de evolutie tehnologica accelerata din ultimii ani, utilizarea sa era inca foarte redusa la inceputul anului 2020 in Romania. Desi in reglementarile specifice anterioare pandemiei Covid-19 exista referiri la telemedicina telemedicina rurala si sistemul informatic de telemedicina al apararii), existand si cateva proiecte pilot, sunt lacunare si se poate spune ca nu au favorizat, pana acum, dezvoltarea acestor servicii la scara larga.

ştiri de la Playtech

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )