Libnet.ro
UNICEF

15:15

Cumintenia Pamantului va fi expusa pe stadion la meciul Romania - Muntenegru

România Liberă România Liberă,
Cumintenia Pamantului va fi expusa pe stadion la meciul Romania - Muntenegru

Lucrarea Cumintenia Pamantului va fi prezentata duminica seara, pe stadionul Cluj Arena, la meciul Romania - Muntenegru, anunta ministrul Culturii, Corina Suteu. continuă pe România Liberă

Meciul Romania - Muntenegru s-a incheiat la egalitate, scor 1-1. Stanciu, penalty ratat in prelungiri

Meciul Romania-Muntenegru s-a incheiat cu scor 1-1, primul meci din campania de calificare pentru Campionatul Mondial si s-a jucat pe Cluj Arena, duminica de la ora 21:45. Tricolorii au reusit sa icir.

Chiriches rateaza meciul Romania - Muntenegru din preliminariile CM 2018

Vlad Chiriches va rata meciul Romania - Muntenegru, din preliminariile Cupei Mondiale 2018, informeaza FRF. Stafful medical al echipei a stabilit ca fundasul de la Napoli nu va putea fi recuperat.

Carrefour doneaza 1% din vanzarile de produse proprii pentru Cumintenia Pamantului. Francezii au un profit net in Romania de 28,7 milioane de euro

Francezii de la Carrefour, al doilea cel mai mare jucator din comertul alimentar romanesc, se implica in campania de sustinere a subscriptiei nationale pentru achizitia operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, si doneaza 1% din vanzarile de private label facute intre 1 si 30 septembrie.

Marian Godina si-a adus tatal la Cluj, pentru meciul Romania-Muntenegru. Uite cine este tatal celebrului politist

Marian Godina nu va rata meciul din aceasta seara, de pe Cluj Arena, intre Romania si Muntenegru, in prima partida a campaniei de calificare pentru Cupa Mondiala din 2018. Celebrul politist a.

Cluj Arena, pregatit pentru meciul Romania-Muntenegru. Directorul stadionului: Gazonul este mai bun decat cel de pe Arena Nationala

Meciul care are loc astazi de la 21. 45 pe Cluj Arena se va desfasura pe un teren aflat intr-o stare foarte buna, sustin oficialii Consiliului Judetean. Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu, a declarat ca terenul are indicatori mai buni decat celelalte stadioane din tara, inclusiv Arena Nationala.

Cluj Arena, pregatita pentru meciul Romania-Muntenegru. Directorul stadionului: Gazonul este mai bun decat cel de pe Arena Nationala

Meciul care are loc astazi de la 21. 45 pe Cluj Arena se va desfasura pe un teren aflat intr-o stare foarte buna, sustin oficialii Consiliului Judetean. Directorul Cluj Arena, Radu Ratiu, a declarat ca terenul are indicatori mai buni decat celelalte stadioane din tara, inclusiv Arena Nationala.

Te duci maine la meciul Romania-Muntenegru? Iata ce trebuie sa stii

Accesul spectatorilor la meciul Romania-Muntenegru de pe Cluj Arena se va face de la ora 19. 45, iar programul mijloacelor de transport prelungit pana la 01.

Romania-Muntenegru, echipele probabile

Vedeti mai jos echipele probabile pentru meciul Romania-Muntenegru din preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Minciuna marca Victor Ponta: pesedistul contrazice ce-a spus cand era premier despre Cumintenia Pamantului

Victor Ponta a pretins recent la un post TV ca hotararea judecatoreasca prin care a fost retrocedata Cumintenia Pamantului este una netemeinica si nelegala. Pe 2 octombrie 2014, fostul premier spunea ca statul roman va rascumpara opera Cumintenia Pamantului a lui Constantin Brancusi cu suma de 20 de milioane de euro.

S-au strans aproape 700.000 de euro pentru Cumintenia Pamantului

Aproape 700. 000 de euro s-au strans pentru achizitionarea operei lui Constantin Brancusi, Cumintenia Pamantului, in campania publica, a precizat ministrul Culturii, Corina Suteu, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2222 seconds )