Libnet.ro
UNICEF

06:15

CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Antena3 Antena3,
CURS VALUTAR. Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Banca Nationala a Romaniei a anuntat, joi, un curs de referinta de 4,6397 lei pentru moneda europeana, in scadere cu 0,57 bani, comparativ cu sedinta anterioara, cand euro a fost cotat la. continuă pe Antena3

Curs valutar. Euro, la cel mai mic nivel din ultimele trei luni

Curs valutar. Banca Nationala a Romaniei a anuntat, miercuri, un curs de referinta de 4,6454 lei/euro, in scadere cu 0,09% fata de nivelul atins marti, acesta fiind cel mai mic nivel din februarie pana.

Pretul petrolului, cel mai mare nivel din ultimii patru ani

Pretul petrolului au depasit 70 de dolari pe baril pentru prima oara din noiembrie 2014. Cotatiile au ajuns la acest nivel pe fondul tensiunilor legate de Acordul Iranian, dar si al crizei politice din Venezuael.

Investitie de jumatate de milion de euro in cel mai mare centru de procesare ecologica a hainelor din Sud-Estul Europei. Planurile Blue Lagoon Clean

Vlad Elias si Cristina Tarasevici, economisti si consultanti financiari, au luat calea antreprenoriatului in 2013, cand au deschis prima spalatorie ecologica, Blue Lagoon Clean. Cinci ani mai tarziu, au afaceri de 2,2 milioane lei si au investit o suma.

Gala Premiilor UNITER 2018: Victor Rebengiuc-cel mai bun actor n rol principal; Mariana Mihut- mai buna actrita n rol principal; Yuri Kordonsky - cel mai bun regizor

Victor Rebengiuc a primit, luni seara, trofeul pentru cel mai bun actor in rol principal pentru rolul rolul Berenger intaiul din spectacolul Regele moare, de Eugene Ionesco, regia Andrei si Andreea Grosu la Teatrul National I. Caragiale din Bucuresti la cea de-a 26-a editie a Galei Premiilor Uniunii Teatrale din Romania.

Liviu Dragnea, interviu in presa internationala. Liderul PSD este considerat cel mai puternic om politic din Romania

Presa internationala preia pe larg un interviu dat de Liviu Dragnea pentru The Associated Press. Liderul PSD, numit de jurnalistii de peste ocean cel mai puternic politician din Romania, sustine ca lupta.

Simona Halep, dupa eliminarea de la Madrid: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta

Simona Halep a parasit turneul de la Madrid in faza sferturilor, fiind invinsa de Karolina Pliskova 6 WTA), scor 6-4, 6-3. Liderul mondial a declarat, la conferinta de presa, ca nu a jucat cel mai bun tenis al sau, precizand ca adversara sa a evoluat foarte bine si merita sa castige. Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar poate ca ea nu m-a lasat sa fac asta, a spus Halep.

Cel mai batran om de stiinta din Australia s-a sinucis in Elvetia

David Goodall, cel mai batran om de stiinta din Australia, in varsta de 104 ani, sosit in Elvetia pentru a apela la sinucidere asistata, s-a stins din viata joi la ora locala 12:30 10:30 GMT) la Basel.

Malaezia va avea cel mai batran premier din lume. O noua coalitie va veni la putere dupa 60 de ani (VIDEO)

Alegeri istorice in Malaezia. Mahathir Mohamad va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, determinand astfel prima schimbare la conducerea tarii in ultimii 60 de ani, rel.

Moment istoric! Cel mai batran lider ales din lume are 92 de ani si este prim-ministru

Fostul lider al Malaeziei, Mahathir Mohamed, va deveni cel mai batran prim-ministru din lume dupa ce l-a invins pe Najib Razak, provocand astfel prima schimbare la conducerea tarii in 60 de ani, coalitia.

China, model de dezvoltare economica. Imagini in premiera cu cel mai lung pod maritim din lume - VIDEO

Antena 3 este singura televiziune din Romania care a filmat pe cel mai lung pod maritim din lume, inainte ca el sa fie inaugurat. Este vorba despre podul care leaga Hong Kong de Macao si de China.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )