Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cursul BNR a scazut din nou, la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Cursul BNR a scazut din nou, la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni

Cursul de schimb anuntat luni de BNR a scazut din nou, ajungand la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni, in timp ce pe piata interbancara euro este cotat in crestere, pe volume reduse de tranzactionare. Astfel, cursul oficial a urcat cu 0,65 bani,. continuă pe Wall-Street Ro

Cursul de schimb a coborat la 4,4099 lei/euro, cel mai redus din ultimele 10 luni

Cursul de schimb anuntat luni de Banca nationala a Romaniei BNR) a scazut cu 0,65 bani, la 4,4099 lei/euro, la cel mai redus nivel din ultimele 10 luni. Un curs mai redus fata de cel anuntat vineri a fost publicat de BNR la 31 iulie 2013, cand rata de referinta a fost de 4,4048 lei/euro.

BNR: Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza

Activitatea comerciala a avansat in termeni anuali cu 11% in martie 2014, cel mai alert ritm de crestere din perioada postcriza, se arata in buletinul lunar publicat luni de Banca Centrala. Documentul noteaza cresteri pe linie la toti indicatorii macroeconomici importanti, precizand insa ca in unele cazuri cresterile se datoreaza unui efect statistic de baza iar in altele, unor scumpiri iminente, care au provocat achizitii consistente cazul carburantilor).

Croatia: Coalitia din opozitie a obtinut cel mai bun rezultat in cadrul alegerilor europarlamentare

Uniunea crestin-democrata HDZ), coalitia condusa de cel mai mare partid de opozitie din Ucraina, a obtinut 5 din cele 11 mandate de europarlamentar de care se va bucura cel mai nou membru al UE. Coalitia de.

Euro, la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala

Euro a ajuns la cel mai mic nivel din ultimele zece luni in raport cu moneda nationala. Banca Nationala a anuntat astazi un curs de referinta de 4. 4099 de lei pentru un euro, cu 0,65 de bani mai mic decat cel.

Actiunile europene au inchis la cel mai ridicat nivel din ianuarie 2008

Actiunile marilor companii europene au incheiat tranzactiile de luni la cel mai ridicat nivel atins dupa ianuarie 2008. Acestea au fost sustinute de avansul titlurilor bancilor italiene ca efect al succesului.

Antena 3, cel mai urmarit post TV din Romania

Duminica, 25 mai, ziua in care romanii au iesit la vot pentru a-si alege europarlamentarii, Antena 3 a fost lider incontestabil de audienta in prime time, cel mai disputat interval orar, conform cifrelor oferite.

Povestiri Urbane - episodul 7: Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu, dar din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor

Cativa tineri din Cluj incearca sa schimbe mentalitati si sa demonstreze ca poti ajuta alti oameni fara a cere ceva inapoi. Beard Brothers este organizatia care s-a infiintat din nevoia de a se implica in diverse actiuni de sustinere a oamenilor care au nevoie de ajutor. Sambata au organizat un eveniment in Bucuresti cu scopul de a il ajuta pe Eduard, un baietel de 6 ani, care are nevoie urgenta de bani pentru a reusi sa supravietuiasca. Cornel Hoza presedintele Beard Brothers: Asta e cea mai dificila parte. Nu vrem sa ne jucam de-a Dumnezeu si sa spunem mergem acolo sau mergem acolo. Din pacate nu putem sa-i ajutam pe toti si atunci incercam sa gasim cazul care are nevoie de cel mai mult ajutor. Poate o sa fim 3. 000 si atunci lucrurile vor sta altfel.

Dragnea, dupa rezultatele la PE: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum

Rezultatul alegerilor europarlamentare de duminica este cel mai mare succes al PSD, a declarat, duminica, presedintele executiv al social-democratilor, LiviuDragnea. Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD.

Liviu Dragnea, catre Ion Iliescu: Este cel mai mare scor pe care l-a avut PSD pana acum / Iliescu - E esecul lui Crin

Liviu Dragnea i-a spus duminica seara lui Ion Iliescu ca PSD a obtinut la alegerile europarlamentare cel mai bun scor din istoria sa, iar fostul presedinte a apreciat ca este o lectie buna pentru PNL, e esecul lui Crin Antonescu.

Crin Antonescu, prezent la urna de vot: Cel mai important lucru este ca am venit sa votez, este un gest civic si cetatenesc elementar (VIDEO)

Presedintele PNL,Crin Antonescu, s-a prezentat duminica dimineata la urnele de vot, declarand ca cel mai important lucru este faptul ca a venit sa isi exercite acest drept. Am votat pentru cea mai.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2002 seconds )