Libnet.ro
UNICEF

21:00

Cursurile Universitatii Constantin Brancusi au fost suspendate din cauza coronavirusului

Adevărul Adevărul,
Cursurile Universitatii Constantin Brancusi au fost suspendate din cauza coronavirusului

Conducerea Universitatii Constantin Brancusi UCB) din Targu Jiu a luat hotararea suspendarii cursurilor, dupa ce o studenta care s-a intors din Italia, din regiunea Lombardia, s-a simtit rau si a ajuns la spital. continuă pe Adevărul

Serie A: Patru meciuri au fost amanate din cauza coronavirusului

Premierul italian Giuseppe Conte a anuntat, sambata, amanarea a trei meciuri din Serie A: Inter Milano - Sampdoria, Hellas Verona - Cagliari si Atalanta - Sassuolo, din cauza temerilor legate de coronavirus.

Kim Jong-un, panicat din cauza epidemiei de coronavirus: Coreea de Nord a luat decizia radicala

Autoritatile din Coreea de Nord au luat o masur a radicala din cauza epidemiei de coronavirus. Maratonul de la Phenian, care atrage in fiecare an numerosi turisti occidentali, a fost anulat din cauza inchiderii.

Trei universitati din Romania isi suspenda cursurile, din cauza coronavirusului Ministerul Educatiei cere anularea deplasarilor in strainatate si limitarea sau suspendarea conferintelor si excursiilor

Trei universitati din Romania au decis sa suspende cursurile, in timp ce o alta universitate transmite ca persoanele revenite in tara in ultimele 14 zile din zone cu risc de infectie cu coronavirus sa ramana acasa pentru autoizolare pana la 14 zile, anunta Ministerul Educatiei. Astfel, Vest Vasile Goldis din Arad va suspenda cursurile pana pe 8 martie, asa cum a anuntat de dimineata, Universitatea de Medicina si Farmacie Victor Babes din Timisoara va suspenda cursurile in in limba engleza si franceza timp de 14 zile, iar Universitatea Constantin Brancusi din Targu Jiu va suspenda cursurile pana pe 2 martie.

Semnificatia rombului in tesaturile traditionale. Motivul l-a inspirat masiv si pe Constantin Brancusi

Rombul, forma pe care Constantin Brancusi a ales-o pentru margelele din componenta Coloanei infinitului, provine din vechea arta populara, potrivit etnologilor. Spirala care formeaza o succesiune de romburi este un motiv aproape nelipsit din tesaturile traditionale.

Dosar penal dupa doar o zi de la deschiderea Muzeului National Constantin Brancusi. Se verifica executarea lucrarilor de renovare

Dupa doar o zi de la deschiderea Muzeului National Constantin Brancusi in municipiul Targu Jiu, politistii gorjeni s-au autosesizat si au deschis un dosar penal pentru realizarea de lucrari fara autorizatie la o cladire monument istoric.

Adelina Pestritu, pusa la zid dupa ce a plecat in Italia. Panica din cauza coronavirus

Adelina Pestritu a fost aspru criticata de fani! Totul a plecat de la participarea sa la un eveniment de moda din Italia. Ce au avut sa-i reproseze fanii si de ce i-au spus ca este une exemplu atat de prost? Adelina Pestritu, val de critici din partea fanilor Adelina Pestritu a fost de curand plecata .

Italia: A fost inregistrat al treilea deces din cauza coronavirusului. Peste 150 de cazuri de imbolnavire

Autoritatile din Italia au anuntat, duminica, inca un deces provocat de infectia cu coronavirus. Astfel, in total, trei persoane au murit in Italia din cauza COVID-19. Ultima victima este o.

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza coronavirusului

Carnavalul de la Venetia se inchide, duminica, din cauza inmultirii cazurilor de contaminare cu coronavirus, informeaza La Repubblica. in total, in Italia au fost confirmate 133 de infectii cu COVID-19, dintre.

Guvernul italian interzice accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului

Guvernul italian interzice, prin decret, accesul si parasirea a 11 localitati din cauza coronavirusului, iar in regiunile Veneto si Lombardia au fost anulate toate evenimentele sportive programate pentru duminica.

Deputat PNL, izolat din cauza Coronavirusului. Liberalul s-a intors din Italia

Un deputat PNL, intors din Italia a decis sa se izoleze din cauza Coronavirusului. Liberala Mara Calista si sotul ei au decis autoizolarea pentru 14 zile, din cauza coronavirusului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )