Libnet.ro
UNICEF

22:00

Curtea Constitutionala, decizie de ultima ora in privinta revocarii procurorilor din cadrul DIICOT

B1 B1,
Curtea Constitutionala, decizie de ultima ora in privinta revocarii procurorilor din cadrul DIICOT

Curtea Constitutionala a declarat, joi ca fiind neconstitutionala revocarea procurorilor din cadrul Directiei pentru Investigarea Infractiunilor de Criminalitate organizata si terorism DIICOT) de catre. continuă pe B1

Decizie de ultima ora: Simona Halep renunta la US Open! S-a anuntat si data la care se reiau turneele de tenis

Simona Halep a luat o decizie majora in ceea ce priveste calendarul sau competitional: nu va merge la turneele din Statele Unite in aceasta toamna, inclusiv US Open, dar nici in Asia, chiar daca WTA, ITF si USTA vor da unda verde competitiilor.

ICCJ sesizeaza Curtea Constitutionala pe tema legii de impozitare drastica a pensiilor speciale. Ce motive au invocat

Sectiile Unite al inaltei Curti de Casatie si Justitie iCCJ) au decis, joi seara, sa sesizeze Curtea Constitutionala cu privire la legea care stabileste un nou sistem de impozitare a pensiilor de serviciu.

Avocatul Poporului a sesizat Curtea Constitutionala in legatura cu legea privind impozitarea pensiilor speciale

Avocatul Poporului, Renate Weber, a atacat la Curtea Constitutionala legea privind impozitarea pensiilor speciale, adoptata, miercuri, de Camera Deputatilor, in calitate de for decizional. Avocatul.

Legea privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului

Legea adoptata de Camera Deputatilor privind impozitarea suplimentara a pensiilor speciale a fost atacata la Curtea Constitutionala de catre Avocatul Poporului. Renate Weber a declarat pentru HotNews. ro ca exista cel putin doua motive de neconstitutionalitate.

Planul lui Nelu Tataru care arunca in aer orice calcul! Informatii de ultima ora

Nelu Tataru a oferit, luni seara, informatii de ultima ora despre ce masuri ar putea fi luate in perioada urmatoare de catre Guvern.

Decizie de ultima ora a presedintelui Klaus Iohannis! Acesti magistrati ies de maine la pensie

Mai multi magistrati au fost eliberati din functie de Klaus Iohannis, cei mai multi urmand sa iasa la pensie. Presedintele a semnat azi decretul de eliberare.

Vestea pe care nimeni nu o astepta. Anuntul de ultima ora al meteorologilor

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale in aproape toata tara, valabila joi, 18 iunie, pana la ora 23. De asemenea, este cod galben si in zonele de Est si Sud valabil pana vineri, la ora 10.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )