Libnet.ro
UNICEF

00:07

Procedurile pentru suspendarea temporara din functie a presedintelui moldovean, Igor Dodon, ar putea fi declansate joi

B1 B1,
Procedurile pentru suspendarea temporara din functie a presedintelui moldovean, Igor Dodon, ar putea fi declansate joi

Presedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a anuntat ca in cursul zilei de joi ar putea fi declansate procedurile pentru declararea interimatului functiei de sef al statului, informeaza Ho. continuă pe B1

EXCLUSIV Bucuresti: Primarul Gabriela Firea l-a demis din functie pe arhitectul sef al orasului - Adrian Bold. Diana Olteanu va asigura interimatul

Primarul general, Gabriela Firea, l-a demis din functie pe arhitectul sef al orasului, Adrian Bold. Potrivit unui raspuns furnizat de Primaria Capitalei la solicitarea HotNews. ro, decizia a fost luata la propunerea comisiei de disciplina, intrunite la nivelul Primariei Municipiului Bucuresti, fiindca nu si-ar fi indeplinit obligatiile de serviciu. Diana Olteanu, directorul executiv al Directiei de Urbanism din cadrul Primariei Capitalei, va asigura interimatul pana la organizarea concursului pentru ocuparea postului.

Cum este afectata Romania de schimbarile climatice. Motive de ingrijorare pentru starea vremii din viitor

Directorul ANM, Elena Mateescu avertizeaza ca schimbarile climatice produse in ultimul timp, reprezinta motiv de ingrijorare pentru starea vremii din viitor, in Romania, relateaza.

Sorina Matei sustine ca un serviciu secret ar fi emis un card special folosit pentru cumparaturi privare din fonduri publice

Jurnalista Sorina Matei lanseaza in spatiul public ipoteza existentei unui card emis de un serviciu secret, card ce a fost folosit pentru cumparaturi private din fonduri publice. Exista cumva.

Bani in plus pentru anveloparea blocurilor din Sectorul 3: Cu cat s-a depasit bugetul initial prevazut (FOTO)

Primaria Sectorului 3 va trebuie sa achite cu 80 de milioane de lei in plus pentru anveloparea blocurilor din sector. Totul dupa ce acordul cadru incheiat in 2015 a fost depasit,.

Lovitura pentru Igor Dodon: Presedintele Republicii Moldova risca sa fie suspendat temporar din functie

Probleme pentru presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon. Curtea Constitutionala de la Chisinau a decis marti ca Dodon a incalcat grav Constitutia tarii refuzand in repetate.

DS Smith plateste 208 milioane de euro pentru doua companii din Romania

Compania britanica DS Smith a anuntat miercuri achizitionarea producatorilor romani de ambalaje din carton EcoPack si EcoPaper, pentru o valoare de antrepriza de aproximativ 208 milioane de euro 244,6 milioane de dolari), in vederea extinderii prezentei in Europa de Est, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Legea privind contractele de credit pentru bunuri imobile, din nou in dezbatere

Deputatii din Comisia de buget au din nou pe ordinea de zi proiectul de Lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 52/2016 privind contractele de credit oferite consumatorilor pentru bunuri imobile, care transpune, practic, mult discutata Directiva din domeniu 17/2014).

Politic show: Gabriela Firea s-a suparat pe timpurile verbelor. Primarul general n-a tocat inca 118 milioane de euro, dar anunta ca ii va toca; Comunicarea proasta, scuza perfecta pentru fiecare criza din PSD; Tariceanu si Dragnea nu au cele mai mari sal

Ancheta parlamentara pe dosarul deputatei PSD. Partidul lui Liviu Dragnea forteaza regulamentul in favoarea Rovanei Plumb. Parlamentarii PSD speculeaza la maximum portitele din Regulament pentru a o ajuta pe Rovana Plumb. Liviu Dragnea l-ar putea concura pe Klaus Iohannis la prezidentiale: 'Ar fi candidatul cu sanse reale sa castige'. PSD a castigat alegerile legislative categoric in 2016, dar Liviu Dragnea nu s-a putut inscauna in functia de premier pentru ca are o condamnare definitiva in justitie.

Alegeri pentru parlamentul regional din Saxonia Inferioara, cu miza in formarea noului guvern al lui Merkel

La numai trei saptamani de la alegerile pentru Bundestag, au loc alegeri anticipate in landul Saxonia Inferioara. Votul a inceput la ora 8. 00 si se incheie la orele 18. 6,1 milioane de cetateni germani sunt chemati la urne, votul lor fiind important atat pentru formarea noului guvern Merkel, care incepe saptamana viitoare, cat si pentru social-democrati. Iar nationalistii de la Alternativa pentru Germania AfD), in cazul unui vot favorabil, ar reusi sa intre in cel de-al 14-lea parlament regional.

UPDATE Alegeri pentru parlamentul regional din Saxonia Inferioara, cu miza in formarea noului guvern al lui Merkel: Social-democratii au iesit cea mai puternica forta politica in land, nationalistii de la AfD intra si ei in legislativul saxon

La numai trei saptamani de la alegerile pentru Bundestag, au loc alegeri anticipate in landul Saxonia Inferioara. Votul a inceput la ora 8. 00 si se incheie la orele 18. 6,1 milioane de cetateni germani sunt chemati la urne, votul lor fiind important atat pentru formarea noului guvern Merkel, care incepe saptamana viitoare, cat si pentru social-democrati. Iar nationalistii de la Alternativa pentru Germania AfD), in cazul unui vot favorabil, ar reusi sa intre in cel de-al 14-lea parlament regional. 45: Votul s-a incheiat: participarea a fost mai mare decat in 2013, social-democratii au iesit cea mai puternica forta politica in land, iar nationalistii de dreapta de la AfD intra si ei in Parlamentul saxon.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )