Libnet.ro
UNICEF

23:15

Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Antena3 Antena3,
Tudorel Toader: Klaus Iohannis o va revoca pe Kovesi

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef. continuă pe Antena3

Tudorel Toader: Iohannis ar putea fi sanctionat electoral, dar si politic, daca nu o revoca pe Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a afirmat miercuri ca poate exista o decizie la nivel politic, daca presedintele Klaus Iohannis nu va respecta hotararea Curtii Constitutionale a Romaniei referitoare la pr.

Tudorel Toader: Am asteptat cu interes decizia CCR

Ministrul justitiei, Tudorel Toader, a declarat la Sinteza zilei, ca a asteptat cu interes decizia CCR care il obliga pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, sa o revoce pe Kovesi din functia de procuror-sef.

Tudorel Toader ii da replica lui Iohannis. De ce a gresit presedintele cand a spus ca nu este oportuna revocarea lui Kovesi

Ministrul justitiei a explicat, miercuri, la Sinteza zilei, de ce este gresita abordarea presedintelui Klaus Iohannis care a afirmat de mai multe ori in ultima perioada ca nu este oportuna revocarea.

Tudorel Toader, prima reactie dupa decizia CCR in cazul Laurei Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei Tudorel Toader reactioneaza dupa ce judecatorii de la Curtea Constitutionala au decis miercuri ca exista un conflict constitutional intre Executiv si Presedintie prin refuzul lui Klaus Io.

Reactia lui Tudorel Toader dupa decizia CCR in cazul lui Kovesi

La scurt timp dupa decizia CCR cu privire la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris o postare pe o retea de socializare in care argumenta ca verdictul Curtii Constitutionale valorifica principiul.

Tudorel Toader, despre cei care contesta decizia CCR: O fac ori din necunoastere, ori din interese. Ma astept ca Iohannis sa o respecte

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a salutat decizia Curtii Constitutionale privind revocarea lui Kovesi din fruntea DNA numindu-o drept o revenire la normalitate. Acesta a acuzat ca cei care acum contesta.

Tudorel Toader, dupa decizia Curtii Constitutionale: Presedintele nu are nici o abilitare legala pentru evaluarea competentelor procurorilor de rang nalt

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a scris miercuri pe contul sau de Facebookca decizia Curtii Constitutionale potrivit careia exista conflict juridic de natura constitutionala intre Presedintie si Guvern in cazul respingerii revocarii sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, valorifica principiul constitutional potrivit caruia procurorii isi desfasoara activitatea sub autoritatea ministrului justitiei.

Tudorel Toader, la Sinteza Zilei in aceasta seara, de la ora 21.00. Cu Mihai Gadea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, este invitatul special al emisiunii Sinteza Zilei din aceasta seara de la Antena3, cu Mihai Gadea. in ziua in care Curtea Constitutionala a decis ca presedintele Klaus.

Ipocrizia dlui Tudorel Toader. Cum vorbeste ministrul Justitiei pe limba lui Dragnea

Inca o data, daca mai era nevoie, dl. Tudorel Toader demonstreaza ca in politica nu conteaza cata scoala ai cand vine vorba de interesul partidului. in cateva luni, ministrul Justitiei a invatat sa vorbeasca, fara greseli, limba lui Liviu Dragnea si a asociatilor, dandu-si practic foc mapei profesionale de autoritate in domeniul Justitiei.

Curtea Constitutionala: Klaus Iohannis este obligat sa o revoce din functie pe Laura Codruta Kovesi

COMUNICAT DE PRESA privind cererea de solutionare a conflictului juridic de natura constitutionala intre Ministrul Justitiei, pe de o parte, si Presedintele Romaniei, pe de alta parte, in principal, si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )