Libnet.ro
UNICEF

14:30

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca taxa auto trebuie restituita integral

B1 B1,
Curtea de Justitie a Uniunii Europene a decis ca taxa auto trebuie restituita integral

Curtea de Justitie a Uniunii Europene a specificat ca restituirea esalonata a taxei auto pe durata a cinci ani a fost declarata neconforma. Se doreste ca aceasta sa fie platita integral. Ministrul Mediului,. continuă pe B1

SP retrogradeaza cu o treapta ratingul Uniunii Europene

Standard and Poors SP) a retrogradat, joi, cu o treapta, la AA, ratingul aferent datoriei pe termen lung a Uniunii Europene. Agentia de notatie si-a motivat decizia prin incertitudinile aparute dupa votul britanicilor in favoarea iesirii din UE.

SP retrogradeaza ratingul Uniunii Europene dupa Brexit

Agentia de notatie Standard and Poor's SP) a retrogradat joi cu o treapta la AA ratingul aferent datoriei pe termen lung a Uniunii Europene, explicand decizia sa prin incertitudinile din jurul blocului dupa votul britanic in favoarea iesirii din UE, informeaza Reuters si AFP.

Reactii dupa Brexit. Douazeci de intelectuali eurocritici francezi fac apel la refondarea Uniunii Europene

Intr-un editorial publicat joi in Le Figaro, 20 de intelectuali francezi - printre care jurnalista Natacha Polony, filosoful Michel Onfray, economistul Jacques Sapir si fostul candidat la Presedintia Frantei Jean-Pierre Chevenement - propun o renegociere a tratatelor europene, fondata pe trei teme: suveranitate, prosperitate si independenta strategica.

Coeure (BCE): Brexitul pune sub semnul intrebarii proiectul Uniunii Europene

Votul Marii Britanii pentru iesirea din Uniunea Europeana pune sub semnul intrebarii ireversibilitatea proiectului european si va avea impact negativ asupra cresterii economice, desi nu se stie deocamdata cat de mare va fi acest impact, a declarat duminica Benoit Coeure, membru in Consiliul Executiv al Bancii Centrale Europene, citat de Reuters.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )