Libnet.ro
UNICEF

15:16

SP retrogradeaza cu o treapta ratingul Uniunii Europene

Adevărul Adevărul,
SP retrogradeaza cu o treapta ratingul Uniunii Europene

Standard and Poors SP) a retrogradat, joi, cu o treapta, la AA, ratingul aferent datoriei pe termen lung a Uniunii Europene. Agentia de notatie si-a motivat decizia prin incertitudinile aparute dupa votul britanicilor in favoarea iesirii din UE. continuă pe Adevărul

SP retrogradeaza ratingul Uniunii Europene dupa Brexit

Agentia de notatie Standard and Poor's SP) a retrogradat joi cu o treapta la AA ratingul aferent datoriei pe termen lung a Uniunii Europene, explicand decizia sa prin incertitudinile din jurul blocului dupa votul britanic in favoarea iesirii din UE, informeaza Reuters si AFP.

Portugalia critica aroganta Uniunii Europene

Guvernul socialist al Portugaliei a transmis ca nu solicita niciun ajutor financiar Uniunii Europene, reactionand astfel la declaratii ale ministrului de finante german Wolfgang Schauble care au ridicat tensiunea la Lisabona. Mai mult, portughezii acuza UE de aroganta persistenta si fara sens.

Un parlamentar finlandez propune ca tara sa sa organizeze un referendum pentru parasirea Uniunii Europene

Finlanda ar trebui sa ia in calcul organizarea unui referendum privind parasirea Uniunii Europene dupa urmatoarele alegeri care vor avea loc peste trei ani, sustine parlamentarul Sampo Terho, din partidul.

Reactii dupa Brexit. Douazeci de intelectuali eurocritici francezi fac apel la refondarea Uniunii Europene

Intr-un editorial publicat joi in Le Figaro, 20 de intelectuali francezi - printre care jurnalista Natacha Polony, filosoful Michel Onfray, economistul Jacques Sapir si fostul candidat la Presedintia Frantei Jean-Pierre Chevenement - propun o renegociere a tratatelor europene, fondata pe trei teme: suveranitate, prosperitate si independenta strategica.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,248 seconds )