Libnet.ro
UNICEF

14:45

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

B1 B1,
Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar. continuă pe B1

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii.

Curtea Suprema ar putea decide astazi eliberarea Elenei Udrea

Magistratii de la Curtea Supremaau preschimbat termenul la care se va judeca contestatia in anulare formulata de Elena Udrea, urmand ca sedinta de judecata sa aiba loc astazi, la ora 15. 00, dupa ce initial amanasera pentru 28 ianuarie. Astfel, exista posibilitatea ca judecatorii sa dispuna, la fel ca in cazul Alinei Bica, suspendarea executarii pedepsei si eliberarea Elenei Udrea pana la solutionarea efectiva a contestatiei.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja, eliberati din nchisoare / Curtea Suprema a admis, n principiu, contestatiile n anulare depuse dupa decizia CCR privind constituirea nelegala a completurilor de 5

Fostii ministri PSD Dan Sova si Constantin Nita, precum si Rudel Obreja, condamnat in dosarul Gala Bute, au fost pusi in libertate de Curtea Suprema care le-a admis, in principiu, contestatiile in anulare, formulate dupa de Curtea Constitutionala a decis ca au fost constituite nelegal completurile de 5 judecatori. Suspendarea executarii pedepselor a fost dispusa pana la solutionarea definitiva a contestatiei, care are ca termen 21 ianuarie.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

Toader, reactie dupa ce Obreja, Nita si Sova au fost eliberati: Curtea Suprema sa respecte legea!

Curtea Suprema trebuie sa respecte legea - aceasta a fost reactia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce Rudel Obreja, Constantin Nita si Dan Sova au fost pusi in libertate deoarece completurile care.

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in.

Curtea de Apel Bucuresti a respins sesizarea privind legalitatea completelor de 3 de la Curtea Suprema

Judecatorii de la Curtea de Apel Bucuresti au respins, joi, cererea de suspendare a hotararii in urma careia s-au format completele de 3 judecatori de la Curtea Suprema, ca neintemeiata.

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )