Libnet.ro
UNICEF

07:46

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Antena3 Antena3,
Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord. continuă pe Antena3

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii.

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

Serban Pop, fostul sef al ANAF, eliberat din inchisoare de Instanta suprema

Inalta Curte de Casatie si Justitie a dispus suspendarea executarii pedepsei a fostului sef al ANAF Serban Pop. Serban Pop va fi eliberat din inchisoare, dupa ce in dosarul in care acesta a fost cond.

Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare

Fostul deputat Dan Sova, fostul ministru Constantin Nita si fostul sef al Federatiei Romane de Box Rudel Obreja vor fi eliberati din inchisoare, dupa ce inalta Curte de Casatie si Justitiei a dispus.

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea.

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in.

Tudor Breazu a fost eliberat: Voi vorbi cu Elena Udrea, eram in relatii foarte bune

Un nou VIP din dosarul Gala Bute a parasit joi seara inchisoarea cu capul sus, in baza deciziei CCR conform careia completurile de cinci de la ICCJ au fost constituite ilegal. Este vorba despre.

Eliberari in masa, dupa decizia CCR privind completurile de cinci judecatori: Dan Sova, Constantin Nita si Rudel Obreja ies din inchisoare

Eliberari in masa dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca modalitatile de constituire a completurilor de cinci judecatori de la Curtea Supremasunt ilegale. Astfel, miercuri seara, inalta.

Dan Sova, prima reactie dupa eliberarea din inchisoare: Judecatorul care a facut diferenta este cel care nu trebuia sa fie in Complet

Fostul parlamentar Dan Sova a declarat, miercuri noaptea, dupa ce a fost eliberat din Penitenciarul Jilava in urma contestarii alcatuirii completurilor de 5 judecatori, ca a fost condamnat cu o decizie de 3 la 2,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )