Libnet.ro
UNICEF

15:00

Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Antena3 Antena3,
Elena Udrea, eliberata! Mesajul iubitului ei: Elena poate in sfarsit sa isi petreaca sarbatorile alaturi de fetita ei

Elena Udrea va fi eliberata din inchisoare, dupa ce judecatorii au decis suspendarea pedeapsei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii. continuă pe Antena3

Curtea Suprema a decis: Elena Udrea poate fi eliberata

Elena Udrea poate fi eliberata. Judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie au decis joi ca pedeapsa cu inchioare a fostului ministru poate fi suspendata. Decizia a fost luata dupa ce apar.

Elena Udrea va fi eliberata. Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei

Inalta Curte a suspendat executarea pedepsei si in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute, a anuntat avocatul acesteia citat de televiziunile de stiri. Veronel Radulescu, avocatul Elenei Udrea, declara in.

Elena Udrea va iesi din inchisoare. Judecatorii au decis suspendarea pedepsei

Elena Udrea ar putea afla in scurt timp daca va fi suspendata pedeapsa ei de sase ani de inchisore in dosarul Gala Bute. Avocatii sai au depus o contestatie in anulare, iar procurorii au fost de acord.

Elena Udrea si Alina Bica ar putea obtine azil politic in Costa Rica

Sansa uriasa pentru Elena Udrea si Alina Bica sa obtina azil politic in Costa Rica. O decizie a Tribunalului Administrativ de Imigrari ar putea sa le asigure celor doua statutul de refugiate.

Sinteza zilei. Informatii de ultima ora despre Elena Udrea si Alina Bica

Inalta Curte de Casatie si Justitie a suspendat joi executarea pedepsei in cazul Elenei Udrea, condamnata definitiv la 6 ani de inchisoare in Dosarul Gala Bute. Avocatul Elenei Udrea a invocat alcatuirea.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2323 seconds )