Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtea Suprema a exclus mai multe probe dintr-un dosar in care sunt anchetati apropriati ai lui Liviu Dragnea, precum primul patron Tel Drum

B1 B1,
Curtea Suprema a exclus mai multe probe dintr-un dosar in care sunt anchetati apropriati ai lui Liviu Dragnea, precum primul patron Tel Drum

Zeci de interceptari si filaje dintr-un dosar in care sunt implicati primul patron al firmei Tel Drum, Marian Fiscuci, si cumnatul acestuia, fostul deputat PSD Adrian Simionescu. Decizia a fost luata de inalta. continuă pe B1

Curtea Suprema mentine controlul judiciar impotriva fostului procuror DNA-Ploiesti, Mircea Negulescu

Curtea Suprema a respins plangerea fostului procuror DNA-Ploiesti, Mircea Negulescu, impotriva masurii de control judiciar impuse de catre procurori. Decizia instantei este definitiva. Magistratii de la Curtea Suprema au amanat pronuntarea cu privire la o plangere similara inaintata de procurorul Lucian Onea, fostul sef al DNA Ploiesti. Cei doi sunt urmariti penali pentruomplicitate la infractiunea de inducere in eroare a organelor judiciare.

Trump o ironizeaza pe femeia care afirma ca a fost agresata sexual de candidatul sau la Curtea Suprema

Presedintele american Donald Trump a luat-o in deradere in mod deschis pe femeia care-l acuza de agresiune sexuala pe candidatul sau la Curtea Suprema, ironizand lipsa de precizie a versiunii acesteia, relateaza AFP.

Viorica Dancila sare in apararea lui Liviu Dragnea: Premierul a sesizat CCR cu privire la modul de formare al completurilor de cinci judecatori de la Curtea Suprema

Viorica Dancila a sesizat Curtea Constitutionala pe tema completurilor de judecata. in sesizarea sa, premierul vorbeste despre un posibil conflict institutuional intre Parlament si Curtea Suprema referitor la.

Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Mai multe judete din tara se afla sub avertizarea unui cod galben de vijelii. Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, pana la ora 11, in mai multe zone din tara vor avea loc fenomene.

Monica Dajbog (MAI): Nu se poate vota de mai multe ori la referendum; fapta se pedepseste cu nchisoarea

Fiecare cetatean cu drept de vot are voie sa voteze o singura data, chiar daca referendumul se desfasoara pe durata a doua zile, iar fapta persoanei care voteaza de doua sau mai multe ori se pedepseste cu inchisoarea, a atras atentia vineri purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, transmite Agerpres.

Tanar surprins de politisti cu mai multe pliculete cu resturi vegetale cu efect halucinogen asupra sa

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru detinerea de substante interzise, cazul sau intrand in atentia politistilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, dupa ce oamenii legii au descoperit asupra sa, in urma unui control corporal, mai multe pliculete cu resturi vegetale, cel mai probabil marijuana.

Fostul principe Nicolae a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Irina Binder (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Alina Binder. Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )