Libnet.ro
UNICEF

18:30

Tanar surprins de politisti cu mai multe pliculete cu resturi vegetale cu efect halucinogen asupra sa

Adevărul Adevărul,
Tanar surprins de politisti cu mai multe pliculete cu resturi vegetale cu efect halucinogen asupra sa

Un tanar de 22 de ani este cercetat pentru detinerea de substante interzise, cazul sau intrand in atentia politistilor din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Braila, dupa ce oamenii legii au descoperit asupra sa, in urma unui control corporal, mai multe pliculete cu resturi vegetale, cel mai probabil marijuana. continuă pe Adevărul

Alerta meteo! Mai multe judete din tara, lovite de vijelii

Mai multe judete din tara se afla sub avertizarea unui cod galben de vijelii. Potrivit Administratiei Nationala de Meteorologie, pana la ora 11, in mai multe zone din tara vor avea loc fenomene.

Monica Dajbog (MAI): Nu se poate vota de mai multe ori la referendum; fapta se pedepseste cu nchisoarea

Fiecare cetatean cu drept de vot are voie sa voteze o singura data, chiar daca referendumul se desfasoara pe durata a doua zile, iar fapta persoanei care voteaza de doua sau mai multe ori se pedepseste cu inchisoarea, a atras atentia vineri purtatorul de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne, Monica Dajbog, transmite Agerpres.

Fostul principe Nicolae a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Irina Binder (FOTO)

Fostul principe Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a facut publice mai multe fotografii de la nunta sa cu Alina Binder. Cununia religioasa a fostului principe Nicolae cu Alina Binder a avut.

TEST-SOC! Ce vezi in aceasta fotografie? Imaginea asta spune mai multe despre tine, decat ai vrea tu sa arati

Suntem unici si gandim diferit. Acelasi obiect poate fi vazut din mai multe perspective de un numar de indivizi, iar personalitatea fiecaruia difera de la om la om. Asa ca aceasta fotografie postata pe.

Barbatul care si-a omorat mama cu mai multe lovituri de cutit a fost internat la Psihiatrie

Barbatul de 54 de ani care si-a ucis mama, luni seara, cu mai multe lovituri de cutit a fost internat pe Sectia de psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Mavromati, in vedere expertizarii psihiatrice a.

Organizarea referendumului, pusa in pericol in mai multe judete. Sute de presedinti de sectii de votare au cerut retragerea

Val de retrageri ale presedintilor de sectii de votare din mai multe judete din tara de la referendumul din 6-7 octombrie. Sute de presedinti au decis sa se retraga de pe lista, cu doar cateva zile inainte de referendumul pentru familia traditionala,.

VIDEO Un tanar, surprins beat la volan si cu un copil in brate pe o strada din Balti

Beat la volan cu un copil in brate. Asa a fost surprins un tanar de 25 de ani de catre ofiterii INP, pe o strada din Balti.

Parlamentul si-a mentinut votul pentru mai multe legi intoarse de Igor Dodon

Parlamentul si-a mentinut votul in sedinta de joi, 4 octombrie,exprimat anterior pentru completarea Codului Muncii cu norme care prevad ca in data de 9 mai, pe langa Ziua Victoriei, sa fie marcata si Ziua Europei. Proiectul fusese remis spre reexaminare de catre presedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, care a facut uz de dreptul sau de veto.

Ce se intampla in creierul tau daca te trezesti de mai multe ori pe noapte. Vei fi afectat pe viata

Se spun multe glume la adresa fetelor: Deschid de 10 ori frigiderul, se uita, apoi il inchid la loc, fara sa ia nimic, Poarta la mana un ceas care nu merge, doar pentru ca este dragut sau isi pun.

Accident grav in Suceava. Un sofer de 19 ani a intrat intr-o casa: mai multe victime

Un accident devastator a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, in localitatea Marginea, din Suceava. Un sofer de 19 ani a intrat cu masina intr-o locuinta, alaturi de el in masina mai aflandu-se alti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )