Libnet.ro
UNICEF

01:05

Curtile oamenilor - cel mai mare pericol de raspandire a virusului pestei porcine africane

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Curtile oamenilor - cel mai mare pericol de raspandire a virusului pestei porcine africane

ANSVSA: in perioada 1 ianuarie - 25 iulie 2018, au fost confirmate 440 de focare de pesta africana la porci domestici - 438 in gospodariile populatiei, doua in exploatatii comerciale Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor ANSVSA) a informat ca, in perioada 1 ianuarie - 25 iulie 2018, au fost confirmate, la noi in tara, 440 de focare de pesta porcina africana PPA) la porci domestici, dintre care 438 in gospodariile populatiei si doua in exploatatii comerciale. continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,46%! Este cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,46%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate joi de Banca.

U Cluj sponsorizata de cel mai mare festival de muzica din Romania

Revenita in Liga 2 dupa ce a luat-o de la cea mai de jos treapta a fotbalului romanesc, Universitatea Cluj va avea parte de sustinerea financiara a Untold, cel mai mare festival de muzica din Romania si unul dintre cele mai apreciate din Europa.

Cel mai mare investitor in titluri de stat din lume: Urmatoarea recesiune are loc in urmatorii 3-5 ani. Nu va puneti toate ouale intr-un singur cos!

SUA va intra cel mai probabil in recesiune in urmatorii 3-5 ani, efectul de contagiune urmand sa se simta puternic la nivelul economiilor si pietelor financiare globale, considera analistii Pimco , compania americana care administreaza active de 1,77.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

RATELE romanilor cresc rapid. Anuntul BNR: Indicele ROBOR, cel mai mare nivel din 2014

Indicele ROBOR este de neoprit. Creste continuu de luni de zile. BNR a anuntat, joi, ca indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la.

incepe cel mai mare SHOW RAZBOINIC al verii: Sapte sportivi intra in ULTIMUL TRIB si vor lupta in Madagascar pentru 100.000 de euro! (FOTO)

Sapte sportivi intra in Ultimul Trib si vor lupta in Madagascar pentru un premiu in valoare de 100. 000 de euro. Dupa tribul format din oameni de rand, este randul sportivilor sa stranga randurile.

Cel mai mare proces modern pentru VRAJITORIE: 8 persoane CONDAMNATE LA MOARTE si alte 88 la inchisoare pe viata! Detalii iNFIORATOARE

Opt persoane au fost condamnate la moarte si 88 la inchisoare pe viata in Papua Noua Guinee pentru linsarea a sapte vrajitori, printre care si doi copii, anunta AFP, citata de Hotnews. Crimele au fost.

Tragedie! S-a RUPT cel mai mare baraj: Zeci de MORTI si sute de persoane disparute. 5 MILIARDE de metri cubi de apa, deversate (VIDEO)

Un baraj hidroenergetic din Laos s-a prabusit, deversand cinci miliarde de metri cubi de apa in zona adiacenta. in urma catastrofei sute de persoane sunt date disparute si multi oameni au murit Sase sate.

VIDEO Locul unde fotbalistii au scris istorie a ajuns de nerecunoscut. Ce s-a ales de cel mai mare complex sportiv

De aproape doi ani, autoritatile promit reabilitarea Complexului sportiv Michael Klein cu fonduri de la Compania Nationala de Investitii. intre timp, mai multe terenuri din baza sportiva au ramas impracticabile, in asteptarea modernizarii. in trecut, alte terenuri de fotbal au disparut, o data cu declinul sportului hunedorean, lasand loc unor hypermarketuri.

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romnia, chiar daca epidemia de rujeola a facut 59 de morti, majoritatea bebelusi nevaccinati

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania si inregistreaza o valoare mai mare de refuz in mediul urban decat in cel rural, cu toate ca bilantul epidemiei de rujeola declarate in tara noastra in septembrie 2016 a ajuns la 59 de morti cei mai multi dintre ei bebelusi nevaccinati) si 14. 758 de cazuri, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )