Libnet.ro
UNICEF

19:00

CUTREMUR intr-una din cele mai populare destinatii de Paste! Aveti GRIJA: Specialistii tocmai au facut anuntul

B1 B1,
CUTREMUR intr-una din cele mai populare destinatii de Paste! Aveti GRIJA: Specialistii tocmai au facut anuntul

Un cutremur de magnitudine 4 a zguduit joi insula Creta Grecia), la ora 02:51. Seismul a avut loc la o adancime de 18 km. InsulaCretaeste frecventata de multi romani, aceasta fiind destinatia. continuă pe B1

MAE a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii in aceasta perioada

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a lansat Ghidul de calatorie pentru Sarbatorile Pascale 2019 care contine recomandari utile in cazul calatoriilor in afara granitelor Romaniei, precum si un set de informatii de interes pentru cele mai frecventate destinatii turistice din aceasta perioada.

Eturia, afaceri de 11 milioane de euro si business in crestere, in 2019. Care sunt cele mai cautate destinatii pentru concediul de vara?

Agentia Eturia a vandut, in 2018, vacante in valoare de 11 milioane de euro, iar anul acesta estimeaza o crestere cu 10%. Rezultatele bune ale business-ului se datoreaza investitiilor in resursa umana, dar si in zona de software, noilor contracte cu.

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, in vizita intr-unul dintre cele mai mari spitale publice din lume

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea a vizitat joi la Ankara, unul din cele mai mari spitale publice din lume, Ankara City Hospital care are in structura peste 3700 de paturi. Tot astazi, Sorina Pintea a avut.

ULTIMA ORA UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

UPDATE Iohannis a anuntat cele doua intrebari la care romanii sunt chemati sa raspunda la referendumul pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi cele doua intrebari pentru referendumul pe justitie din 26 mai.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

De asemenea, hrana lor nu este procesata in vreun fel. in plus, zaharurile si sarurile lipsesc complet dinalimentatie. Spre deosebire de o dieta americana standard, cea .

Unde puteti calatori cu bani putini de 1 Mai daca nu v-ati rezervat vacanta din timp: cele mai bune oferte in afara tarii

Echipa motorului gratuit de cautare pentru calatorii momondo. ro prezinta sapte dintre cele mai bune oferte last minute pentru cei care isi doresc sa calatoreasca in minivacanta de 1 Mai, dar nu si-au planificat excursia din timp.

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine

Una dintre cele mai cunoscute pizzerii se relanseaza si deschide trei noi magazine sub un nou slogan: Se stie dintr-o felie.

Unde traiesc oamenii cu cele mai sanatoase inimi si care este secretul lor

In inima padurii amazoniene, traieste un trib de indigeni care aproape ca nu au avut vreodata vreo boala de inima. Care este secretul lor? Tribul Tsimane din Bolivia detine cele mai.

Cele mai importante motive pentru care sa faci sex mai des

Sexul este unul dintre aspectele cele mai importante cand vine vorba de fericirea unui cuplu. Cat de des intretin doi indragostiti relatii intime este unul dintre subiectele la care oamenii de stiinta au reusit sa gaseasca raspuns.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )