Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cutremur la Prima TV: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Varlan... Milioane de fani sunt in lacrimi. Ce se va intampla cu emisiunea

B1 B1,
Cutremur la Prima TV: Din pacate, este vorba de indragitul Horia Varlan... Milioane de fani sunt in lacrimi. Ce se va intampla cu emisiunea

Bucatarul Horia Varlan spune ADIO postului de televiziune Prima TV. Realizatorul unor emisiuni de succes nu va mai aparea, din aceasta toamna, la canalul Prima TV. Decizia are legatura cu situatia financiara. continuă pe B1

Anuntul trist tocmai a fost facut: Din pacate este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica jr...

Firma prin care Stefan Banica Jr. isi desfasoara activitatile din domeniul artistic inregistreaza datorii uriase la stat.

DESPARTIRE DUREROASA in MUZICA POPULARA! Din pacate, este vorba despre MARIA CIOBANU! Vestea a picat ca un TRASNET!

Din pacate, marea cantareata de muzica populara, Maria Ciobanu, a renuntat sa mai cante din cauza problemelor de sanatate. Artista s-a despartit de scena muzicala in urma cu ceva timp.

Despartire dureroasa! Din pacate, este vorba despre BENONE SINULESCU! Muzica populara va fi mai saraca

Celebrul cantaret de muzica popular Benone Sinulescu a luat o decizie radicala in urma cu cativa ani, cand a decis sa renunte treptat la aparitiile televizate. Artistul a parasit Capitala in urma cu.

S-a terminat! Suferinta a luat sfarsit! Oana Lis a facut ANUNTUL in hohote de plans: Din pacate e vorba de Viorel Lis...

Oana Lis trece printr-o perioada grea, dupa ce starea e sanatate a sotului ei s-a agravat. Fostul edil al Capitalei a fost operat in urma cu ceva timp si comunica din ce in ce mai greu, dupa cum spunea recent.

S-a sfarsit... Din pacate e vorba de fostul primar Viorel Lis: Oana Lis e cea care a facut anuntul trist, in lacrimi...

Viorel Liss-a confruntat in ultima perioada cu grave probleme de sanatate. Fostul edil al Capitalei a stat cateva saptamani in spital, dupa ce a suferit un atac cerebral. in tot acest timp, sotia.

Despartire SOC in lumea televiziunii: Horia Virlan A PLECAT de la Prima TV! Unde va putea fi vazut celebrul chef

Mutare soc in lumea televiziunii! LACRIMI iN SHOWBIZ! BIATA, RONA HARTNER! AU DESCHIS TESTAMENTUL! DIN PACATE E ADEVARAT! AU FOST ULTIMELE IMAGINI Horia Virlan, unul din cei mai indragiti bucatari,.

DOLIU MARE in muzica populara romaneasca: Artistul iubit de milioane de romani A MURIT... Din pacate, a facut INFARCT

Este din nou doliu in muzica populara romaneasca! Din pacate, cantaretul Daniel Siminic s-a stins din viata, in urma unui infarct.

Kelemen Hunor: E prima data din 2017 cand o motiune de cenzura poate sa treaca fara probleme. Orice pierdere de vreme, pe tot felul de pretexte, va lasa senzatia ca opozitia nu vrea preluarea guvernarii

Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca este prima data, din 2017, cand o motiune de cenzura impotriva Guvernului poate sa treaca fara nicio problema, iar cei care au anuntat-o, respectiv liberalii, au pierdut deja o saptamana si pierd vremea in continuare, invocand tot felul de argumente sau pretexte. Kelemen a afirmat ca astfel este lasata senzatia ca nu se doreste preluarea guvernarii de catre opozitie.

Anunt BOMBA facut de Pavel Bartos: Din pacate acum totul se confirma...

E spontan, haios si una dintre cele mai carismatice figuri din peisajul TV romanesc. Pavel Bartos pare sa fie mereu o sursa de buna dispozitie pentru toti cei din jurul sau, dar viata nu a fost atat de.

Un fotbalist celebru al Romaniei sufera de scleroza. Din pacate, boala este incurabila

In august 1989, Marcel Sabou si Gheorghe Viscreanu, fotbalisti la Dinamo in acel moment, au evadat din lotul romanilor dupa un meci european cu Atletico Madrid. Legatura dintre cei doi a ramas una.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )