Libnet.ro
UNICEF

12:45

CUTREMUR in Romania! Este CEL MAI MARE SEISM produs in Vrancea anul acesta

B1 B1,
CUTREMUR in Romania! Este CEL MAI MARE SEISM produs in Vrancea anul acesta

Un cutremur cu magnitudinea 3,1 s-a produs, vineri, la ora 16. 58, in judetul Vrancea. Potrivit INFP, seismul s-a produs la o adancime de 104,7 kilometri. Acesta este cel mai mare cutremur produs. continuă pe B1

Superland Brasov: cum arata cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania

Superland, cel mai mare loc de joaca pentru copii din Romania, s-a deschis in Brasov. Superland este un loc in care distractia este asigurata atat pentru copii, cat si pentru parinti. In perioada 15 ianuarie - 15 februarie, adultii si copiii cu varsta.

SUA ar putea deveni cel mai mare producator mondial de petrol

SUA sunt pe punctul de a devansa Rusia si Arabia Saudita pentru a deveni cel mai mare producator mondial de petrol in urmatoarele 12 luni, potrivit ultimului raport publicat astazi de Agentia Internationala a Energiei IEA).

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

Dodon: Sistemul electoral mixt este cea mai mare garantie ca PSRM va fi la guvernare dupa alegerile din 2018

Igor Dodon ii contrazice pe cei care sustin ca socialistii ar fi acumulat mai multe mandate in cadrul sistemului electoral proportional si subliniaza ca anume sistemul mixt este cel care ii va aduce succesul la alegerile parlamentare din 2018.

Alin Burcea, Paralela 45: Vanzari in crestere fata de 2016. Bucurestiul genereaza cel mai mare volum, dar tara creste

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca agentia a inregistrat un volum de vanzari de 50 de milioane de euro in 2017, in crestere cu 25% fata de anului 2016. Pentru 2018, Paralela 45 estimeaza o crestere a.

VIDEO Tragedia care a inspirat Zombie, cel mai mare hit al trupei The Cranberries. DoloresORiordan: E plansetul nostru impotriva cruzimii omului

Regretata solista atrupei The Cranberries, Dolores Oriordan, a vorbit in trecut despre tragedia care a stat in spatele celui mai mare hit al formatiei, piesa Zombies.

Tragedia care a inspirat Zombie, cel mai mare hit al trupei The Cranberries. DoloresORiordan: E plansetul nostru impotriva cruzimii omului VIDEO

Regretata solista atrupei The Cranberries, Dolores Oriordan, a vorbit in trecut despre tragedia care a stat in spatele celui mai mare hit al formatiei, piesa Zombies.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )