Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Tragedia care a inspirat Zombie, cel mai mare hit al trupei The Cranberries. DoloresORiordan: E plansetul nostru impotriva cruzimii omului

Adevărul Adevărul,
VIDEO Tragedia care a inspirat Zombie, cel mai mare hit al trupei The Cranberries. DoloresORiordan: E plansetul nostru impotriva cruzimii omului

Regretata solista atrupei The Cranberries, Dolores Oriordan, a vorbit in trecut despre tragedia care a stat in spatele celui mai mare hit al formatiei, piesa Zombies. continuă pe Adevărul

Tragedia care a inspirat Zombie, cel mai mare hit al trupei The Cranberries. DoloresORiordan: E plansetul nostru impotriva cruzimii omului VIDEO

Regretata solista atrupei The Cranberries, Dolores Oriordan, a vorbit in trecut despre tragedia care a stat in spatele celui mai mare hit al formatiei, piesa Zombies.

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Cel mai mare dezastru al Armatei Romane. Cum au pierit peste 150.000 de soldati romani in fata tancurilor rusesti

Luptele de la Cotul Donului si Stepa Calmuca din cadrul bataliei de la Stalingrad reprezinta cel mai mare dezastru din istoria militara a romanilor. Peste 150. 000 de soldati lasati fara armament corespunzator si fara echipament de iarna au fost pur si simplu spulberati de blindatele si trupele rusesti.

VIDEO Revelionul muzicantilor de la Targu Jiu, cea mai mare petrecere a artistilor care au sarbatorit intrarea in noul an

Artistii care au muncit in noaptea de Revelion s-au distrat in noaptea de 13 spre 14 ianuarie la cel mai mare Revelion al Muzicantilor din tara, care a avut loc in municipiul Targu Jiu la un restaurant de pe lacul de acumulare de pe Jiu.

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

Alin Burcea, Paralela 45: Vanzari in crestere fata de 2016. Bucurestiul genereaza cel mai mare volum, dar tara creste

Alin Burcea, proprietarul Paralela 45, a declarat, intr-o conferinta de presa, ca agentia a inregistrat un volum de vanzari de 50 de milioane de euro in 2017, in crestere cu 25% fata de anului 2016. Pentru 2018, Paralela 45 estimeaza o crestere a.

Radu Tudor: Cel mai mare pericol pentru aceasta tara este ca PSD-ul sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru, sa ofere in continuare acelasi spectacol jalnic

Radu Tudor a vorbit despre scandalul de pe scena politica din Romania. Jurnalistul spune ca exista riscul ca PSD sa isi rastoarne si al treilea prim-ministru. Ieri a fost o zi.

Piata auto din UE a avut cel mai bun an din ultimii zece - Ce marci au mers cel mai bine si cine a scazut

Anul trecut in UE s-au vandut pentru prima oara dupa 2007 mai mult de 15 milioane de masini noi, Germania fiind, de departe, cea mai mare piata. Romania a crescut peste media UE, insa piata ramane una foarte mica, cu sub 1% din total. Volkswagen a ramas marca numarul unu, desi vanzarile au scazut, iar Dacia a bifat din nou un record. Printre marcile care au crescut cel mai mult se numara Suzuki, SEAT si Toyota.

FOTO Cum arata Superland, cel mai mare loc de joaca din Romania. Cat costa intrarea si care sunt marile atractii

Superland s-a deschis la inceputul lunii ianuarie si a avut deja mii de vizitatori. Este mai scump decat celelalte locuri de joaca din Brasov, dar are si mult mai multe atractii, unele in premiera in Romania.

VIDEO This is Romania, filmul fabulos ajuns in finala internationala pentru Cel mai bun video de prezentare a unei tari

Un video de promovare a Romaniei concureaza alaturi de Islanda, Columbia, Maroc si Croatia la Categoria Cel mai bun video de prezentare a unei tari, pe renumita platforma AirVuz.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )