Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cutremur in zona rosie din Italia. Oamenii au iesit pe strazi de teama unor replici

Antena3 Antena3,
Cutremur in zona rosie din Italia. Oamenii au iesit pe strazi de teama unor replici

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 s-a produs, astazi, in nordul Italiei, in zona rosie afectata de epidemia de coronavirus. Desi a avut o intensitate scazuta, cutremurul i-a speriat pe localnicii din provincia Lucca. continuă pe Antena3

Autocar cu romani care ar fi venit dintr-o zona rosie din Italia, oprit la Oradea dupa ce trecuse deja de vama

Un autocar cu mai multi romani care ar fi venit din Rimini, Italia, oras aflat in zona rosie, a ajuns in Oradea. Autoritatile au decis sa instituie carantina, iar oamenii vor fi dusi la spital.

Romanii din zona rosie din Italia: inteleg ca dorul de casa este puternic, dar, daca tinem la familiile noastre, trebuie sa ramanem aici

Romanii din zona rosie reactioneaza la decizia guvernului de a introduce noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus. Multi lucreaza in sistemul sanitar si aduc o contributie importanta la combaterea virusului. Altii fac apel pe retelele de socializare la respectarea cu strictete a regulilor. Cei mai multi spun ca nu se intorc acasa, pentru a-i proteja pe cei dragi.

Documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vamile din Romania

Este oficial: documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vami. Toate masinile si autocarele vor fi oprite, verificate, iar pasagerii vor intra in carantina, indiferent din ce zona a Italiei vin.

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

CORONAVIRUS |Noi precizari despre romanii veniti, luni, cu autocarul, din Italia Autoritatile au fost alertate de presa

UPDATE: Grupul de comunicare strategica face noi precizari cu privire la romanii care au intrat, luni, in tara, prin Vama Bors, cu un autocar venit din Italia. Desi, initial, s-a anuntat ca acestia ar fi veni.

Raed Arafat, despre romanii din Italia: Oamenii nu pot fi opriti sa intre in tara

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, astazi, intrebat daca se poate inchide orice intrare in tara a persoanelor care vin din Italia, ca romanii nu pot fi opriti sa intre in tara.

Primul caz suspect de coronavirus in Brasov. Pacienta s-a intors recent din Italia

Primul caz suspect de coronavirus la Brasov. E vorba de o femeie de 67 de ani, care s-a intors de curand din Italia, din zona Lombardia.

Cum au incercat 21 de romani veniti din Italia sa scape de carantina

21 de romani care veneau din Italia au incercat sa scape de intrarea in carantina. Ei au ajuns cu autocarul in vama Giurgiu din Bulgaria, sustinand ca se intorc din Grecia. De fapt, ei au plecat din Italia si au trecut cu feribotul in Grecia.

Coronavirus: Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei

Romanii care au plecat din Italia catre tara cu trenul vor intra in carantina sau autoizolare pe teritoriul Romaniei pentru a se preveni infectarile cu Covid-19, anunta CFR Calatori. Luni seara Ministrul de Interne, Marcel Vela a vorbit despre suspendarea sau, dupa caz, interzicerea introducerii de catre operatorii feroviari de transport calatori de noi trenuri directe spre Italia si dinspre Italia spre Romania. insa nu mai exista de peste 20 de ani trenuri directe spre Italia.

Cum poti recupera banii de pe biletele de avion, dupa suspendarea zborurilor spre si din Italia

Ministrul interimar al Transporturilor, Lucian Bode, a explicat in ce conditii pot fi recuperati banii platiti pe biletele de avion, in conditiile in care zborurile spre si din Italia au fost suspendate pentru urmatoarele doua saptamani, scrie Digi24. Conform prevederilor internationale, in conditiile in care se anuleaza un zbor cu mai putin de 7 zile, obligatia e de a restitui banii tuturor pasagerilor, a spus ministrul. El a precizat si care sunt rutele vizate de aceasta suspendare, si anume destinatiile din Italia spre care sunt operate zboruri directe: Roma, Torino, Bologna, Napoli, Florenta, Pisa si Catania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )