Libnet.ro
UNICEF

01:05

Documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vamile din Romania

Antena3 Antena3,
Documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vamile din Romania

Este oficial: documentul prin care Italia devine zona rosie de carantina a ajuns in vami. Toate masinile si autocarele vor fi oprite, verificate, iar pasagerii vor intra in carantina, indiferent din ce zona a Italiei vin. continuă pe Antena3

Carantina totala in Italia! Toata tara devine Zona Rosie!

Masuri fara precedent in Italia. Toata Italia intra in carantina. Premierul italian Giuseppe Conte a declarat cu putin timp in urma ca nu mai este timp.

Autocar cu romani care ar fi venit dintr-o zona rosie din Italia, oprit la Oradea dupa ce trecuse deja de vama

Un autocar cu mai multi romani care ar fi venit din Rimini, Italia, oras aflat in zona rosie, a ajuns in Oradea. Autoritatile au decis sa instituie carantina, iar oamenii vor fi dusi la spital.

Cutremur in zona rosie din Italia. Oamenii au iesit pe strazi de teama unor replici

Un cutremur cu magnitudinea de 2,6 s-a produs, astazi, in nordul Italiei, in zona rosie afectata de epidemia de coronavirus. Desi a avut o intensitate scazuta, cutremurul i-a speriat pe localnicii din provincia Lucca.

Romanii din zona rosie din Italia: inteleg ca dorul de casa este puternic, dar, daca tinem la familiile noastre, trebuie sa ramanem aici

Romanii din zona rosie reactioneaza la decizia guvernului de a introduce noi masuri pentru a limita raspandirea epidemiei de coronavirus. Multi lucreaza in sistemul sanitar si aduc o contributie importanta la combaterea virusului. Altii fac apel pe retelele de socializare la respectarea cu strictete a regulilor. Cei mai multi spun ca nu se intorc acasa, pentru a-i proteja pe cei dragi.

VIDEO Sute de italieni au fugit din nordul tarii dupa ce au aflat ca zona intra in carantina

Dupa ce presa italiana a relatat ca premierul Conte urma sa semneze decretul prin care sa fie plasata in carantina o mare parte din nordul Italiei, sute de persoane s-au grabit sa prinda ultimele trenuri de noapte care plecau din Milano si sa mearga in zone care nu se afla in carantina. Si la primele ore ale diminetii de duminica, autogara din Milano, de unde pleaca autobuze catre intreaga Italie si in strainatate, era plina de oameni, in special cetateni straini, ingrijorati ca nu vor putea reveni in tarile lor, si studenti care voiau sa ajunga acasa, la familii. Pe retelele de socializare au aparut imagini cu oameni cu valize, grabiti sa prinda trenurile.

Ciolacu: Proiect de lege prin care parintii isi pot lua liber de la serviciu pentru a sta acasa cu copiii

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca joi, in Parlament, va fi votat in procedura de urgentaproiectul de lege prin care parintii isi pot lua liber de la munca pentru a sta acasa cu copiii in situatia inchiderii temporare a scolilor.

Plati cu cardul fara POS: Aplicatia prin care IMM-urile pot accepta plati contactless cu telefonul

Phos si Mastercard lanseaza un proiect pilot prin care introduc o solutie de plata compatibila cu dispozitivele mobile Android, care le va permite micilor comercianti acceptarea platilor contactless, fara necesitatea unor echipamente suplimentare. Solutia poate facilita acceptarea platilor fara numerar pentru milioane de IMM-uri.

10 metode simple prin care poti sa castigi bani in plus. Poti face chiar si 5 mii de lei pe luna

Salariul, principala sursa principala de venit pentru multi dintre noi, nu este de cele mai multe ori de ajuns. Ai mai jos cateva idei despre cum poti sa castigi bani in plus. Poti face chiar si 5 mii de lei pe luna. 10 metode prin care poti sa castigi bani in plus Unele dintre metodele .

La mai bine de 12 ore de cand Italia a devenit in intregime ZONA ROSIE, autoritatile din Romania considera in continuare majoritatea regiunilor din aceasta tara ZONA GALBENA Care este diferenta in privinta carantinei

EXCLUSIV ONLINE La mai bine de 12 ore dupa ce Italia a declarat ca toata tara devine ZONA ROSIE, adica intra in carantina, oficialii romani nu au actualizat corespunzator zonele externe din care se impune .

CORONAVIRUS |Proiect de decret in Italia: Lombardia si alte 11 provincii, inchise. Evenimentele publice sunt suspendate, chiar si ceremoniile funerare

Autoritatile italiene se pregatesc sa extinda zona rosie a epidemiei de coronavirus din Peninsula. intr-un proiect al unui nou decret guvernamental, care ar urma sa fie adoptat sambata seara, este.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )