Libnet.ro
UNICEF

17:15

CUTREMURATOR! Cristian Pomohaci a fost prins in FAPT: ULUITOR ce a facut in PUBLIC! TOTI si-au facut CRUCE...

B1 B1,
CUTREMURATOR! Cristian Pomohaci a fost prins in FAPT: ULUITOR ce a facut in PUBLIC! TOTI si-au facut CRUCE...

Cristian Pomohaci, proaspat dat afara din biserica, a cantat de curand la Ziua comunei Panaci. Vreau sa fac o dedicatie specialapentru dumneavoastra, primarul si viceprimarul. Sa traiti, la. continuă pe B1

Cristian Pomohaci, noi declaratii controversate: Domnul primar, sa va ocupati de femeile din sat

Cristian Pomohaci a cantat la Ziua comunei Panaci, dar nu a ezitat sa faca o serie de dedicatii pentru primar. Vreau sa fac o dedicatie specialapentru dumneavoastra, primarul si viceprimarul. Sa.

A fost prins unul dintre autorii jafului bancar din Baia Mare din luna mai. Hotii i-au amenintat pe angajatii bancii cu pistolul si maceta

Autoritatile au confirmat ca unul dintre autorii jafului bancii din Baia Mare a fost prins joi, dupa ce au avut loc mai multe perchezitii domiciliare. El a fost retinut pentru 24 de ore si apoi prezentat in fata instantei cu propunere de arestare preventiva.

Fiul fostului sef al Serviciului Arme din Politia Capitalei, ridicat din trafic: A fost prins cand transporta...

Fiul fostului sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice din Politia Capitalei a fost prins in trafic in timp ce transporta 14. 000 de cartuse, fiind ulterior ridicat de politisti si dus la audieri,.

Un interlop periculos din Romania a fost prins in Italia. Barbatul fusese cautat de Interpol timp de sapte ani

Un interlop roman cautat de sapte ani prin Interpol a fost prins in Italia. Marius-Nicolae Stan este originar din Focsani si avea de executat pedepse care cumuleaza 20 de ani de inchisoare, pentru fapte de.

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta a fost prins

Romanul care a pus o grenada in masina politistului care-l ancheta pentru evaziune fiscala a fost prins dupa aproape opt ani, in Italia. El era pe lista most wanted a Politie Romane si pe numele lui.

Fiul fostului sef al Seviciului Arme din Politia Capitalei, audiat dupa ce a fost prins in trafic in timp ce transporta 14.000 de cartuse

Fiul colonelului in rezerva Constantin Grumezescu, fost sef al Serviciului Arme, Explozivi si Substante Toxice al Politiei Capitalei, a fost ridicat, joi, de politistii bucuresteni si dus la audieri in legatura transportul a 14. 000 de cartuse. Reprezentantii Politiei Capitalei spun ca Andrei Grumezescu a fost oprit in timpul unui control in trafic.

Eliberat din inchisoare de doua zile, un barbat a fost prins de politisti cand incerca sa fuga cu cinci covoare furate

Un barbat este cercetat pentru furt, dupa ce a fost surprins de oamenii legii cand cara un obiect voluminos in spate, unde ascunsese mai multe covoare furate dintr-o locuinta din localitatea galateana Ghidigeni.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )