Libnet.ro
UNICEF

15:30

Pe Cuvant, cu Ana Iorga. Care este regimul sintactic al locutiunii a lasa loc

Antena3 Antena3,
Pe Cuvant, cu Ana Iorga. Care este regimul sintactic al locutiunii a lasa loc

Ana Iorga a explicat in rubrica Pe cuvant care este regimul sintactic al locutiunii a lasa loc. continuă pe Antena3

Care este brosa norocoasa pe care o poara Viorica Dancila in mod obsesiv. Este ca un talisman si l-a avut si la dezbaterile cu presa

Viorica Dancila poarta in mod obsesiv o brosa, dand de inteles ca si-a gasit talismanul norocos. Desigur ca accesoriul preferat nu a lipsit nici de la cele doua dezbateri pe care le-a sustinut. Talismanul norocos al Vioricai Dancila: brosa pe care o poarta in mod obsesiv Brosele sunt deja eticheta Vioricai Dancila inca de la .

Care este brosa norocoasa pe care o poarta Viorica Dancila in mod obsesiv. Este ca un talisman si l-a avut si la dezbaterile cu presa

Viorica Dancila poarta in mod obsesiv o brosa, dand de inteles ca si-a gasit talismanul norocos. Desigur ca accesoriul preferat nu a lipsit nici de la cele doua dezbateri pe care le-a sustinut. Talismanul norocos al Vioricai Dancila: brosa pe care o poarta in mod obsesiv Brosele sunt deja eticheta Vioricai Dancila inca de la .

Care este Teorema lui Pitagora si ce a raspuns Viorica Dancila. Tir de intrebari, la ultima conferinta de presa

Viorica Dancila a raspuns in cadrul ultimei conferinte de presa la o alta intrebare legata de matematica. De aceasta data, sefa PSD a fost intrebata care este Teorema lui Pitagora. Desi initial a refuzat sa raspunda la o astfel de intrebare, in cele din urma a preferat sa explice care este raspunsul. Viorica Dancila: Care .

Andreea Esca a vorbit despre problemele ei cu greutatea. Stirista recunoaste care este motivul pentru care se ingrasa

Vedeta de la PRO TV a recunoscut ca are probleme cu greutatea, dar si cum face fata cu brio acestor momente nu tocmai placute pentru nicio femeie. Prezentatoarea stirilor a admis de curand si motivul pentru care a avut parte de o asemenea de fluctuatii ale kilogramelor. Nimeni nu s-ar fi asteptat la asemenea marturisiri .

Ilinca Vandici a vorbit despre un nou sezon Bravo, ai Stil. Care este situatia ei la Kanal D

Emisiunea Bravo, ai Stil, difuzata de postul de televiziune Kanal D, a luat o mica pauza, iar fanii asteapta cu sufletul la gura un nou sezon. Prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, a vorbit despre proiectele pe care le are in prezent, dar nu a vrut sa dea detalii despre data la care va fi difuzat urmatorul .

Tigarile electronice, interzise in 30 de state. Care este motivul pentru care nu ai voie sa le mai folosesti

Tigarile electronice au primit interdictii in tot mai multe tari, in ultima vreme. Este vorba despre inca un stat in care locuitorii nu vor mai avea voie sa le foloseasca. Motivele pentru care au fost luate aceste decizii sunt cat se poate de surprinzatoare, iar pe alocuri socante. Asta deoarece 30 de state au luat .

Cum a evitat Klaus Iohannis intrebarea Care este aria cercului?

La o ora distanta de la evenimentul sustinut de Dancila, unul dintre ziaristii prezenti la dezbaterea organizata de Iohannis, marti seara la BCU, i-a mentionat in treacat care a fost incurcatura Vioricai Dancila, si i-a transmis ca daca vrea sa spuna el care este raspunsul corect la intrebarea de matematica, potrivit Mediafax.

Pe Cuvant, cu Ana Iorga. Gafele gramaticale facute de politicieni in dezbaterile electorale

Gafele gramaticale facute de politicieni A fost haos in declaratii la dezbaterile separate ale candidatiilor la prezidentiale. Klaus Iohannis a inventat cuvinte noi, Viorica Dancila a folosit forma familiara a.

Iranul reduce din restrictiile impuse internetului. Care este situatia protestelor ce au cuprins intreaga tara (VIDEO)

Regimul fundamentalist de la Teheran a inceput sa permite accesul la internet in capitalasi in mai multe provincii, dupa ce timp de cinci zile a fost oprit intr-o incercare de a domoli demonstratiile.

Cine este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului. Andreea Dumitrescu, presiuni pentru intrebarile incomode adresate PSD

Andreea Dumitrescu este jurnalista care a intrebat-o pe Viorica Dancila care este aria cercului, punand-o in dificultate pe candidata PSD la alegerile prezidentiale. Este vorba despre aceeasi jurnalista care a lucrat la TVR si care a fost retrasa de pe PSD deoarece ar fi fost prea agresiva. Jurnalista Andreea Dumitrescu a pus-o in incurcatura pe .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )