Libnet.ro
UNICEF

14:45

inca o amenda uriasa pentru PRO TV. Motivul pentru care CNA a luat aceasta decizie

Playtech Playtech,
inca o amenda uriasa pentru PRO TV. Motivul pentru care CNA a luat aceasta decizie

N-au trecut doua saptamani de la ultima amenda incasata pentru depasirea timpilor de publicitate, ca postul Pro TV a mai luat una si tot pentru depasire de publicitate. Este vorba de postul Pro 2, la care depasirile de publicitate sunt de 10 ore intr-o singura luna. Luat la puricat de Consiliul Concurentei Daca acum doua . continuă pe Playtech

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania. Ministrul Muncii tocmai a facut anuntul despre pensii

Veste uriasa pentru pensionarii din Romania! Violeta Alexandru a facut un anunt extrem de important despre pensii. Ce se va schimba pentru cetateni? Veste uriasa pentru pensionari! Ministrul Muncii a facut anuntul Violeta Alexandru a postat un mesaj pe o retea de socializare in care anunta romanii ca a reusit sa faca un pas imens .

Bucurie uriasa pentru Cristi Borcea de 1 martie. Ce a anuntat Valentina Pelinel, dupa ce l-a pozat cu fetitele

Bucurie uriasa in familia Borcea! Cunoscutul afacerist s-a lasat pozat alaturi de fetitele pe care le are cu Valentina Pelinel. Fotografia extrem de emotionanta a adus un sir imens de urari din partea fanilor. Ce anunt a postat fostul model in descrierea pozei? Pelinel, anunt special in descrierea unei fotografii cu Borcea si gemenele Valentina .

Veste uriasa pentru Ianis Hagi. Conducerea lui Rangers a luat decizia, in urma cu scurt timp

Staff-ul de la Rangers a luat o decizie ce ii va aduce un avantaj lui Ianis Hagi. Vestea uriasa a venit dupa ce echipa a adus rezultate negative in ultimul timp. Ce a decis conducerea echipei scotiene? Veste uriasa pentru Ianis Hagi Potrivit informatiilor de la Football Insider, patronii Rangers nu vor lua masuri drastice.

in ce moneda vom plati facturile pentru utilitati. Legea care ii va dezamagi pe multi romani

Leul romanesc s-a apreciat, in ciuda episodului recent de demitere a Guvernului Orban, odata cu trecerea motiunii de cenzura. Criza guvernamentala a lasat o amprenta neasteptata si asupra monezii nationale. in ce moneda vom plati facturile pentru utilitati in acest context si tinand cont de faptul ca pana in 2022 Romania trebuie sa treaca la .

Digi |RCS-RDS, anunt pentru toti utilizatorii care vor sa se bucure de primavara. Ce iei la doar cativa lei acum

Digi |RCS-RDS a venit cu un anunt pentru toti utilizatorii. E vorba de oferte extrem de tentante la inceput de primavara. Digi |RCS-RDS a dat startul la oferte de primavara. E vorba de o.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,197 seconds )