Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu parlamentarii USR: Intentionez sa punem bazele unei asociatii active

România Liberă România Liberă,
Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu parlamentarii USR: Intentionez sa punem bazele unei asociatii active

Fostul premier Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu parlamentari ai grupului USR, la Palatul Parlamentului. in acest context, el a declarat ca va pune in practica masurile Platformei Romania 100, in cadrul unei asociatii active. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos, dupa intalnirea cu parlamentarii USR: Intentionez sa punem bazele unei asociatii care va promova valorile platformei Romania 100. Nicusor Dan: Vom colabora pe politici publice

Fostul premier Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, cu parlamentari ai grupului USR, la Palatul Parlamentului. in acest context, el a declarat ca va pune in practica masurile Platformei Romania 100, in cadrul unei asociatii active.

Ciolos, dupa intalnirea cu USR: Intentionez sa cream o asociatie pornind de la platforma Romania 100

Fostul prim-ministru Dacian Ciolos a declarat, dupa intalnirea cu parlamentarii USR, ca intentioneaza sa creeze o asociatie, pornind de la platforma Romania 100, care sa-i permita sa ramana in continuare implicat in viata publica.

Dacian CIOLOS, PRECIZARI de ULTIMA ORA despre viitorul sau politic: Planurile pe care le are impreuna cu USR si PNL (VIDEO)

Fostul premier Dacian Ciolos s-a intalnit, joi, la Palatul Parlamentului, parlamentarii USR. Tehnocratul le-a multumit acestora pentru sprijinul oferit in campania electorala. Ulterior a.

Dacian Ciolos lanseaza un ONG care sa ajute partidele de opozitie. Din ONG vor face parte Vlad Voiculescu, Dragos Tudorache, Dragos Pislaru

Dacian Ciolos este la ora scrierii acestei stiri in Parlament, unde le multumeste parlamentarilor USR pentru sprijin, au declarat pentru HotNews. ro surse politice. Ciolos i-a anuntat pe parlamentarii USR ca va lansa un ONG, dar nu partid, pentru ca nu vrea sa divizeze si mai mult dreapta politica. UPDATE 1: Din ONG vor face parte fosti ministri precum Vlad Voiculescu, Dragos Tudorache si Dragos Pislaru, au declarat pentru HotNews. ro surse politiceVom reveni.

Mihai Voicu, atac la Ciolos dupa anuntul legat de ONG-ul fostului premier: Cu platforma Romania 100 am pierdut alegerile. Nu mersi

Deputatul Mihai Voicu il acuza, intr-o postare pe Facebook, pe Dacian Ciolos ca din cauza platformei sale Romania 100, insusita de PNL, liberalii au pierdut alegerile parlamentare, spunand despre fostul premier ca este un domn care ne-a spus in campania electorala ca nu doreste sa fie pe afisele noastre si ca ii folosim abuziv imaginea. Afirmatia lui Voicu vine dupa ce Ciolos a anuntat, intr-o intalnire cu parlamentarii USR, ca va lansa un ONG si ca si-ar dori sa colaboreze si liberalii.

Nicusor Dan DEZVALUIE planurile politice pe care le are impreuna cu Dacian Ciolos

USR va colabora cu fostul premier Dacian Ciolos pe politici publice, a declarat, joi, presedintele Uniunii, Nicusor Dan. in campania electorala am avut mai multe discutii. Acum a fost o prima.

Dacian Ciolos, primele impresii despre Sorin Grindeanu: Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor

Fostul premier Dacian Ciolos a declarat, joi, dupa o intalnire de aproape 3 ore la Palatul Victoria cu noul prim ministru Sorin Grindeanu, care si-a preluat mandatul, ca M-am intalnit, am trecut in revista principalele teme, proiecte pe fiecare domeniu. Mi s-a parut un om angajat si hotarat sa aplice programul de guvernare. ) Cu informatiile pe care le am eu legate de potentialul bugetului, nu va fi deloc usor. Nu vreau sa intru in detalii.

Daca il prind pe aici, iL CALC PE CAP! Dacian CIOLOS, ACUZAT de catre mai multi LIBERALI ca a SPRIJINIT PSD

UPDATE: Mihai Voicu a revenit cu precizari si a sustinut inca o data ca nu crede ca PNL ar trebui sa-l adopte pe Dacian Ciolos. Liderul liberal chiar a insinuat caCiolos a sustinut.

Sorin GRINDEANU si Dacian CIOLOS, prima intrevedere la Palatul Victoria

Premierul Sorin Grindeanu a ajuns joi, la Palatul Victoria, unde se intalneste cu fostul prim-ministru Dacian Ciolos, anunta agerpres. Ciolos a anuntat miercuri ca urmeaza sa aiba joi o.

Dacian Ciolos: Am confirmarea mai multor colaboratori pentru o implicare civica. Nu exclud implicarea in politica. Ce spune despre discutiile cu Grindeanu

Dacian Ciolos a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca a primit confirmarea mai multor colaboratori de-ai sai din Guvern pentru a i se alatura intr-un proiect civic prin intermediul caruia sa valorifice experienta acumulata la Palatul Victoria. Ciolos nu a exclus o implicare a sa in politica, dar a precizat ca nu a luat o decizie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )