Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dacian Ciolos este chemat in Parlament. Se cer explicatii pe tema schimbarii prefectilor

Antena3 Antena3,
Dacian Ciolos este chemat in Parlament. Se cer explicatii pe tema schimbarii prefectilor

ALDE vrea sa-l cheme, in Parlament, pe premierul Dacian Ciolos pentru a prezenta criteriile de desemnare a noilor prefecti, copresedintele formatiunii, Daniel Constantin, sustinand ca au fost numiti oamenii. continuă pe Antena3

Premierul Dacian Ciolos merge, miercuri, la Parlament, sa dea explicatii in cazul evacuarii Antenelor

Premierul Dacian Ciolos va merge, miercuri, in plenul Senatului, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor trustului Intact, ca urmare a solicitarii facute marti de seful Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, informeaza Agerpres.

Senator PSD: Iliescu a fost in spatele convocarii lui Dacian Ciolos in Senat

Senatorul PSD Serban Nicolae a declarat, joi, ca ideea convocarii premierului Dacian Ciolos in Parlament, pentru a da explicatii cu privire la evacuarea sediilor televiziunilor din trustul Intact, a pornit de la fostul presedinte Ion Iliescu.

Mihai Gadea: Sunt absolut socat de lucrurile spuse de premierul Dacian Ciolos. Suntem in fata unui asalt

Mihai Gadea, directorul Antena 3, a reactionat dupa interventia premierului Dacian Ciolos pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Sunt absolut socat de lucrurile spuse de pr.

Adrian Ursu: Discursul premierului Dacian Ciolos a fost construit pe cinism, pe ipocrizie si pe niste neadevaruri

Jurnalistul Adrian Ursu a reactionat dupa interventia premierului pe tema actiunii ANAF la adresa televiziunilor trustului Intact. Discursul premierului Dacian Ciolos a fost construit pe cinism, pe.

Dacian Ciolos, despre situatia Antenei 3: Am cerut o informare de la ANAF. Miercuri merg in Parlament

Premierul Dacian Ciolos a confirmat ca va merge miercuri, in plenul Senatului, dar a precizat ca nici el, si nici ministrul de finante nu au fost intrebati de ANAF privind cazul Antenelor si ca, in acest.

Un senator PSD cere demisia premierul Dacian Ciolos. Ati comis, cu buna stiinta, o mizerabila infractiune de fals

Senatorul PSD Serban Nicolae i-a cerut demisia premierului Dacian Ciolos. Domnule Dacian Ciolos, dati-va, urgent, demisia!in seara aceasta, pe contul personal din reteaua Facebook, v-ati exprimat punctul de ved.

Dacian Ciolos se dezice de abuzul ANAF impotriva Antena 3. Reactia celor mai importante publicatii din lume

Pe prima pagina a presei internationale s-a scris despre declaratiile din Senat ale premierului Romaniei, Dacian Ciolos. Publicatii importante precum New York Times si mai multe posturi straine de stiri au.

Razvan Savaliuc, despre legatura lui Dacian Ciolos cu dosarul ICA

Jurnalistul Razvan Savaliuc l-a criticat pe premierul Dacian Ciolos, miercuri, la Sinteza Zilei, explicand relatia acestuia cu dosarul ICA. Premierul Ciolos, pe cand era ministrul Agriculturii, s-a constituit.

Radu Tudor, pe blog: Dacian Ciolos ce dezamagire!

Consider ca prin pozitia exprimata in Parlamentul Romaniei, premierul Dacian Ciolos isi bate joc de Antena 3 si telespectatorii ei. Ciolos a spus ca ANAF pune in aplicare o hotarare judecatoreasca. Minte cu.

Cati fani a castigat premierul Dacian Ciolos in ultimele trei zile

PotrivitFacebrands, pagina oficiala a premierului Dacian Ciolos a crescut, in ultimele trei zile, cu 9. 200 de aprecieri, in timp ce presedintele Klaus Iohannis a pierdut peste 30. 000 de fani. Fluctuatiile se explica prin faptul ca premierul a fost de partea legii in disputa cu Antena 3, in timp ce presedintele a criticat heirupismul cu care au actionat inspectorii ANAF.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2716 seconds )