Libnet.ro
UNICEF

07:15

Dacian Ciolos: Si pentru ceapa si la guvern, trebuie umilinta si modestie

Hotnews Hotnews,
 Dacian Ciolos: Si pentru ceapa si la guvern, trebuie umilinta si modestie

Premierul Dacian Ciolos a scris, pe pagina sa de Facebook, raspunzand comentariului unui cititor, ca Pentru ceapa de Pericei trebuie in primul rand rabdare, pentru ca natura sa-si faca treaba, dupa ce omul si-a facut-o. La guvern e ceva mai complicat, pentru ca se lucreaza cu oameni. Cu oameni cu asteptari foarte mari, si mai ales nerabdatori. Dar in ambele cazuri, si pentru ceapa si la guvern, trebuie umilinta si modestie. continuă pe Hotnews

Dacian Ciolos despre TVR: Nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie mers la recolta de voturi

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, in legatura cu situatia din TVR, ca Cine spune lucrurilor pe nume nu se scuza, si nici nu acuza. A venit insa vremea sa fim sinceri cu noi insine si sa nu tot cerem cuiva sa ascunda gunoiul sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat in plina campanie electorala. Daca asta considerati dumneavoastra o gluma proasta, sa stiti ca nici pe mine nu ma amuza deloc. Dar nu mai putem petici sacul spart doar pentru ca trebuie de urgenta mers la recolta de. voturi.

Dacian Ciolos, interventie legata de TVR

Premierul Dacian Ciolos scrie duminica, pe pagina sa de Facebook, referindu-se la situatia TVR, ca gunoiul nu trebuie ascuns sub pres doar pentru ca se vede urat si miroase urat .

Dacian Ciolos, anunt despre situatia de la TVR: Guvernul isi asuma partial responsabilitatea!

Guvernul isi asuma partial responsabilitatea in rezolvarea situatiei TVR, a afirmat premierul Dacian Ciolos, care a adaugat ca in primul rand Executivul trebuie sa aiba ca partener de.

Dacian Ciolos, despre dezastrul de la TVR: Nu putem petici sacul spart doar pentru a merge la recolta de voturi (FOTO)

Premierul Romaniei Dacian Ciolos a raspuns duminica la mai multe comentarii pe pagina personala de Facebook, comentarii adresate la postarea in care seful Executivului facea trimitere catre un.

Dacian Ciolos: Vom reincepe procesul de elaborare a ordonantei de urgenta pentru salarizarea bugetara

Premierul Romaniei, Dacian Ciolos, a declarat ca vrea sa reinceapa procesul de elaborare a unei ordonante de urgenta care sa nu vizeze atat o schimbare a legii salarizarii actuale, cat o corectare a ei, cu accent pe baza grilei, dar numai in limitele.

Ministrul Fondurilor Europene a demisionat, la solicitarea premierului Dacian Ciolos. Cine ii va lua locul Aurei Raducu

Ministrul Fondurilor Europene, Carmen Aura Raducu, a demisionat, luni, din Cabinetul Ciolos, la solicitarea premierului Dacian Ciolos.

Dacian Ciolos: O mare parte a comunitatilor sarace si a tinerilor care nu-si gasesc un loc de munca se concentreaza in regiunea Moldova

Premierul Dacian Ciolos a declarat luni ca in regiunea Moldovei se afla cea mai mare concentrare de comunitati sarace si de tineri fara loc de munca, informeaza Mediafax. De asemenea, seful.

Cum comenteaza Dacian Ciolos demisia ministrului Fondurilor Europene. Mi-as dori sa trecem la o noua etapa

Premierul Dacian Ciolos a precizat, la Iasi, in cadrul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea avuta cu mai multi primari si parlamentari din regiune, ca a acceptat demisia ministrului Aura Raducu si ca in cursul zilei de marti, 26 aprilie, va prezenta public cine va prelua portofoliul de la ministerul Fondurilor Europene.

Dacian Ciolos a fost intampinat cu huiduieli si proteste la Iasi! Ce mesaj le-a transmis premierul protestatarilor

Dacian Ciolos a fost intampinat cu huiduieli si proteste la Iasi! Zeci de sindicalisti din invatamantul Preuniversitar au protestat chiar in fata Universtatii Alexandru.

Dacian Ciolos: Guvernul va elabora o noua ordonanta privind salarizarea bugetarilor in cel mai scurt timp

Premierul Dacian Ciolos a anuntat vineri ca Guvernul intentioneaza sa reseteze cadrul de lucru si sa redemareze procesul de elaborare a unei ordonante de urgenta care sa nu vizeze atat o schimbare a legii salarizarii actuale, cat o corectare a ei, cu accent pe baza grilei, dar numai in limitele bugetului, potrivit Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )