Libnet.ro
UNICEF

01:05

Funny! HEYNE se indragosteste de al sau James Bond in videoclipul piesei Love 007!

Devorator Monden Devorator Monden,
Funny! HEYNE se indragosteste de al sau James Bond in videoclipul piesei Love 007!

Simpatica cantareata sud-coreeana ne face cunostinta in cadrul noului sau videoclip cu chipesul sau James Bond, in versiunea asiatica evident!HEYNE si-a lansat pe cinci decembrie clipul piesei Love 007 prin intermediul contului de Youtube al Loen Entertainment. Videoclipul, cu aluzie mai mult decat evidenta la celebra serie James Bond, o prezinta pe HEYNE drept o . continuă pe Devorator Monden

Emotiile si nostalgia ii coplesesc pe Sweet Sorrow in videoclipul piesei Again And Again feat. Park Ji Yoon!

Im Ho Jin, Song Woo Jin, Kim Young Woo si Sung Jin Hwan, cunoscuti pe scurt ca Sweet Sorrow, si-au lansat de curand cel mai nou videoclip, pentru frumoasa balada Again And Again. Piesa reprezinta o colaborare cu cantareata Park Ji Yoon. In ton cu anotimpul rece care ne-a luat cu asalt, videoclipul piesei Again .

EXO raspandesc magia Craciunului in videoclipul piesei Miracles In December!

Asa cum ne-au promis, baietii de la EXO ne vor bucura sarbatorile de iarna cu noile lor piese care vor fi incluse pe primul album de Craciun al formatiei, intitulat Miracles In December, care va fi lansat pe noua decembrie. Pentru moment membrii EXO ne ofera videoclipul oficial al piesei care da titlul albumului, Miracles .

HOT! Britney Spears prezinta noi imagini din videoclipul piesei Perfume! Vezi aici un scurt teaser!

Saptamana viitoare vom avea ocazia sa ne delectam cu intreg videoclipul piesei Perfume, cel de-al doilea single extras de pe noul album al divei, Britney Jean, care a fost lansat pe trei decembrie. Anuntul a fost facut prin intermediul unui post de pe retelele de socializare in cadrul caruia artista a dezvaluit si un prim .

Mr. Hudson isi arata talentele pe terenul de baschet in videoclipul piesei Move!

Dupa ce si-a terminat calatoria intergalactica alaturi de Future si Miley Cyrus in videoclipul piesei Real And True, cantaretul englez Mr. Hudson isi aduna doamnele si ia cu asalt terenul de baschet pentru a-si arata talentele, atat cele muzicale, cat si cele de manevrat mingea de baschet. Noul clip al artistului a fost filmat in .

Simple Plan retraiesc momentele din turneu in videoclipul piesei The Rest Of Us!

Trackul este extras de pe noul material al formatiei canadiene, EP-ul Get Your Heart On The Second Coming!, care a fost lansat ieri, trei decembrie. Pentru a-si promova noul mini album, membrii Simple Plan au lansat un clip pentru piesa The Rest Of Us. Videoclipul a avut premiera pe trei decembrie pe contul de .

Robbie Williams a lansat videoclipul piesei Dream A Little Dream feat. Lily Allen!

Zilele trecute artistul britanic a postat pe site-ul sau oficial cateva fotografii teaser si sneak peek-uri din videoclipul piesei Dream A Little Dream, al carui videoclip full a avut premiera in urma cu doar cateva ore. Piesa reprezinta o colaborare cu cantareata Lily Allen si este extrasa ca single oficial de pe noul album al .

Younha se simte ca acasa alaturi de fanii sai in videoclipul piesei Home!

Noul clip ne este oferit ca un preview al viitorului album de studio al lui Younha, intitulat Subsonic, care va fi lansat pe sase decembrie. Anterior artista sud-coreeana a mai lansat o piesa de pe viitorul sau material, Its Okay. Videoclipul piesei Home se dovedeste a fi modul cantaretei de a le multumi fanilor pentru .

HOT! Justin Bieber, in ipostaze fierbinti cu modelul Cailin Russo in videoclipul piesei All That Matters!

Asa cum ne-a promis, cantaretul canadian a dezvaluit pe doi decembrie pe contul sau de Vevo videoclipul full al piesei All That Matters, al doilea single promotional din cadrul seriei Music Mondays. In urma cu cateva zile Justin Bieber ne-a oferit primele imagini din clip incarcand online un scurt teaser. Desi temperaturile scazute isi fac .

BIKINY intra in atmosfera sarbatorilor de iarna in videoclipul piesei White Love!

Membrele formatiei sud-coreene le-au facut fanilor lor o surpriza lansand un EP cu piese de Craciun, intitulat Winter Winter, fetele de la BIKINY oferind recent si videoclipul oficial al trackului White Love. Spre deosebire de precedentele piese lansate de membrele BIKINY care erau mult mai ritmate, White Love se evidentiaza gratie liniei sale melodice calde .

Kelly Clarkson raspandeste magia Craciunului in videoclipul piesei Underneath The Tree!

Viitoarea mamica nu poate sta deoparte de studioul de inregistrari nici in aceasta perioada si continua sa isi incante fanii cu noi piese si videoclipuri. Acum cateva ore talentata Kelly Clarkson a incarcat online clipul single-ului Underneath The Tree, extras de pe primul album de Craciun al artistei, intitulat Wrapped In Red, lansat la sfarsitul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )