Libnet.ro
UNICEF

23:45

Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Playtech Playtech,
Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar in aceasta dimineata

Asa cum relatam inca de ieri, in sedinta de Guvern din aceasta dmineata s-a decis demiterea Prefectului. Ludovic Orban a anuntat demiterea Prefectului Gheorghe Cojanu. in locul acestuia va fi numit, mai mult ca sigur, Traian Berbeceanu in functia de Prefect. Ludovic Orban a luat decizia momentului Ultimele reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect . continuă pe Playtech

Orban: Da, am luat decizia de a-l schimba pe prefectul Capitalei Traian Berbeceanu, printre candidati. E un om integru

Premierul Ludovic Orban a anuntat oficial miercuri ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat din functie, iar fostul comisar de politie Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati. Reamintim ca prefectul Capitalei este protagonistul unei intregi serii de balbe, dupa ce duminica Bucurestiul a depasit rata de infectare de 3 cazuri la mia de locuitori.

ORBAN: Am luat decizia de schimbare a prefectului Capitalei

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca prefectul Capitalei, Gheorghe Cojanu, va fi schimbat joi din functie, precizand ca Traian Berbeceanu este una dintre variantele luate in calcul pentru aceasta calitate, conform Agerpres.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Ludovic Orban: Traian Berbeceanu este printre posibilii candidati pentru functia de prefect al Capitalei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a precizat, miercuri, ca Traian Berbeceanuse numara printre posibilii candidati la pozitia de prefect al Capitalei. Prim-ministrul a explicat ca a luat decizia de a-l schimba pe.

Prefectul Capitalei, demis de catre premierul Ludovic Orban, dupa gafele televizate

Prefectul Capitalei Gheorghe Cojanu a fost demis luni de catre premierul Ludovic Orban, au precizat pentru News. ro surse guvernamentale.

Se inchide Bucurestiul?! Ce a spus Ludovic Orban despre acest scenariu

In ultima perioada se tot ehiculeaza ideea de carantinare totala a Capitalei. Incidenta infectarilor, depasind cifra de 3 la mia de locuitori, a determinat autoritatile sa treaca scolile in scenariul Rosu. in acelasi timp au fost inchise, din nou, restaurantele si tot ceea ce tine de teatru si cinematografe. Se inchide Bucurestiul sau nu Decizia .

Ludovic Orban anunta ca unitatile after-school si cresele nu se inchid daca indicele de infectare depaseste 3 la mie: Daca opteaza sa functioneze, pot functiona (VIDEO)

Cresele si unitatile after-school pot functiona in continuare chiar daca indicele de infectare trece de 3 la mie, a anuntat luni premierul Ludovic Orban, precizand ca aceste activitati nu intra sub.

Dan Barna il ataca violent pe Ludovic Orban: Atat de disperat esti?

Marti, fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, a fost numit presedintele Consiliului Legislativ. El a obtinut mai multe voturi decat fostul presedinte al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, sustinut de liberali, si decat candidatul propus de USR, Ionut Duli Mazalu. Atacul lui Dan Barna la adresa premierului Ludovic Orban Premierul Ludovic Orban a fost atacat dur .

LUDOVIC ORBAN: Evaluarile pe care le avem sunt ca ritmul de crestere a numarului de cazuri de COVID se va reduce

Premierul Ludovic Orban spune, in ziua in care Romania a atins un nou record al cazurilor zilnice de coronavirus - 4. 848 - ca evaluarile pe care le are Guvernul arata ca ritmul de crestere a cazurilor de COVID-19 se va reduce.

LUDOVIC ORBAN: After-school-urile au ramas deschise pentru ca nu au existat cazuri de coronavirus

Premierul Ludovic Orban a explicat, miercuri, ca after-school-urile au ramas deschise deoarece au respectat masurile si nu au fost inregistrate cazuri de infectare cu noul coronavirus, scrie Agerpres.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2706 seconds )