Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dan Barna: Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi decis la congresul partidului din 13 iulie

Hotnews Hotnews,
 Dan Barna: Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi decis la congresul partidului din 13 iulie

Candidatul USR la alegerile prezidentiale va fi supus la vot foarte probabil la Congresul partidului din 13 iulie, a afirmat luni presedintele formatiunii, Dan Barna. continuă pe Hotnews

Dan Barna, prezent la Congresul ALDE Europa unde se voteaza aderarea USR la partidul european

Presedintele USR, Dan Barna, participa vineri la Congresul ALDE Europa, unde incepand cu ora 15. 00 se va vota aderarea USR la partidul european.

Tariceanu, de acord cu Ponta: Cea mai buna solutie este un candidat comun PSD-ALDE-Pro Romania la alegerile prezidentiale

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a precizat, luni, ca a discutat cu Victor Ponta despre propunerea acestuia ca PSD, ALDE si Pro Romania sa mearga in alegerile prezidentiale cu un candidat comun si considera ca aceasta ar fi cea mai buna solutie.

Surpriza totala pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale. Cine-l va infrunta pe actualul presedinte al Romaniei?

Surpriza interesanta pe scena politica! Presedintele Klaus Iohannis primeste un cadou mai putin asteptat. Se pregateste din ce in ce mai serios un candidat comun PSD-ALDE-PRO Romania la alegerile.

Tariceanu despre alegerile prezidentiale: Cu Ponta am evaluat variantele

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, este de parere ca cea mai buna solutie la alegerile.

Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei pe tema Justitiei sa fie organizat simultan cu alegerile prezidentiale

Liderul PNL Ludovic Orban propune ca referendumul pentru modificarea Constitutiei, care urmeaza sa transpuna in lege referendumul pe Justitie, sa fie organizat odata cu primul sau cu al doilea tur al alegerilor prezidentiale din toamna. CCR a validat joi referendumul pe Justitie, initiat de presedintele Klaus Iohannis si validat intr-o proportie covarsitoare de romani 80%).

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )