Libnet.ro
UNICEF

09:30

Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Antena3 Antena3,
Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Ludovic Orban si Dan Barnase vor intalni in cursul zilei de luni, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse Antena 3. Informatia a fost dezvaluita in exclusivitate de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis, informeaza News. ro.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante, Economie, Transporturi si Agricultura. Si in cursul zilei de marti, Orban a fost alaturi de mai multi ministri la preluarea portofoliilor, fiind insotit si de presedintele Klaus Iohannis.

Ludovic Orban participa la preluarea functiilor de catre noii ministri de la Finante si Economie

Premierul Ludovic Orban participa, miercuri dupa-amiaza, la preluarea functiilor de catre noii minis.

VIDEO Reactia lui Dan Barna la acuzele PSD ca nu poarta nume romanesc: Sunt foarte roman, dar si dac-as fi fost minoritar, n-ar fi fost nicio problema

Candidatul USR Plus a raspuns miercuri, la o intalnire electorala de la Slatina, la atacul PSD Sibiu lansat la adresa sa, a lui Klaus Iohannis si a lui Ludovic Orban ca nu sustin familia traditionala si ca nu au nume de romani.

Dan Barna: Urmatoarea guvernare va fi PNL - USR PLUS. Am o relatie foarte buna cu premierul Orban

Dan Barna a declarat, vineri, ca are o relatie foarte buna cu premierul Ludovic Orban, urmatoarea guvernare va fi USR PLUS - PNL sustinand ca Am o relatie foarte buna cu Orban pentru ca e foarte clar ca .

Ludovic Orban: Parlamentarii Pro Romania care au votat guvernul au avut o contributie decisiva. Aici greseala grava, de neinteles ii apartine lui Ponta (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca votul pe care parlamentarii Pro Romania l-au dat pentru investirea cabinetului sau a fost unul decisiv, iar marea.

Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna. Ce s-a aflat despre acesta, la scurt timp inainte de alegerile prezidentiale. A fost totul filmat

Mircea Badea taxeaza dur atitudinea si afirmatiile revoltatoare din filmuletul de campanie prezentat in cel mai real mod posibil de catre Recorder. Ce acuzatii facute de echipa lui Dan Barna au trezit revolta in prezentatorul de televiziune? Mircea Badea, mesaj dur catre Dan Barna Reportajul de la Recorder a rasturnat situatia si a adus o .

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )