Libnet.ro
UNICEF

13:16

Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, intalnire cu ambasadorul Hans Klemm si un parlamentar american (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a avut vineri, la Palatul Victoria, o intrevedere cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Ro. continuă pe B1

Orban a discutat cu ambasadorul Hans Klemm despre parteneriatul strategic

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri, la Palatul Victoria, cu Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din Congresul SUA, si Hans Klemm, ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania.

Dan Barna si Ludovic Orban, intalnire decisiva dupa alegerile de duminica

Ludovic Orban si Dan Barnase vor intalni in cursul zilei de luni, a doua zi dupa primul tur al alegerilor prezidentiale, potrivit unor surse Antena 3. Informatia a fost dezvaluita in exclusivitate de.

Ludovic Orban continua maratonul intrevederilor dupa preluarea mandatului: Premierul se intalneste, vineri, cu ambasadorul SUA, Hans Klemm, si guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban se va intalni, vineri, cu ambasadorul SUA in Romania, Hans Klemm. Potrivit programului oficial al prim-ministrului, transmis de Biroul de presa al Guvernului, Orban va avea vineri, l.

Ambasadorul SUA in Romania, indemn la lectura. Ce carte din folclorul romanesc a evocat Hans Klemm: Cititul este foarte important pentru mine (VIDEO)

Hans Klemm, ambasadorul SUA la Bucuresti, a lansat, vineri dimineata, un indemn la lectura. Diplomatul a citit o poveste nemuritoare din folclorul romanesc culeasa de Petre Inspirescu si introdusa in colectia.

Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, si ambasadorul SUA, Hans Klemm, au discutat despre situatia din Republica Moldova. Ce s-a decis

Ministrul afacerilor externe Bogdan Aurescu a avut, vineri, o intrevedere cu ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm, si Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor a Congresului SUA, aleasa in statul.

Ministrul Afacerilor Externe, intrevedere cu ambasadorul SUA, Hans Klemm

Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in va primi vineri, la sediul MAE, pe ambasadorul SUA la Bucuresti, Hans Klemm. Klemm va fi insotit de Terri Sewell, membru al Camerei Reprezentantilor din SUA,.

intalnire de gradul zero intre Ludovic Orban, Florin Citu si guvernatorul BNR. Care sunt principalele teme de discutie

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, de la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu. Potrivit programului de vineri al prim.

Ludovic Orban si Florin Citu, intalnire cu guvernatorul BNR, Mugur Isarescu

Premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante, Florin Citu, vor avea vineri, la ora 14,00, o intalnire cu guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu.

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor, Florin Citu, intalnire cu Mugur Isarescu, la sediul BNR

Premierul Ludovic Orban si ministrul Finantelor Florin Citu se intalnesc, vineri, cuguvernatorul Mugur Isarescu, la sediul Bancii Nationale a Romaniei BNR). GALERIE FOTO inainte de intrevedere,.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )