Libnet.ro
UNICEF

12:45

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

B1 B1,
Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca. continuă pe B1

Dan Barna conditioneaza votul USR pentru noul guvern: Pana marti pot fi votate in Parlament initiativa Fara Penali si proiectul cu primarii in doua tururi

Liderul USR, Dan Barna, va avea o noua discutie cu premierul desemnat, Ludovic Orban, marti dupa-amiaza, dar ca pana atunci doua dintre propunerile USR, respectiv Fara Penali si primari in doua tururi, ar trebui votate in Parlament.

Ajutor nesperat pentru Ludovic Orban. ALDE a facut anuntul oficial: voteaza Guvernul PNL

Ludovic Orban primeste un ajutor nesperat din partea ALDE. Calin Popescu Tariceanu a anuntat ca formatiunea politica pe care o conduce a ajuns la un acord cu PNL si va sustine noul Guvern. Liderul ALDE a precizat ca a avut 12 conditii cu care a mers la discutii, iar partidul va decide in forurile statutare .

USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban:Votam Guvernul doar in aceste conditii

USR-PLUS, Alianta care ar fi trebuit sa fie mana dreapta a PNL-ului, l-a sanctionat cu un avertisment dur pe premierul desemnat Ludovic Orban. USR, avertisment dur pentru Ludovic Orban Pana luni, premierul desemnat Ludovic Orban a facut declaratii optimiste referitoare la sansele formarii si trecerii de votul Parlamentului a viitorului guvern al Romaniei. Situatia s-a .

Dan Barna considera ca sunt sanse rezonabile ca Guvernul Orban sa fie investit de la inceput

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Guvernul Orban are sanse rezonabile de a fi investit de la inceput, dar a precizat ca pe lista de nume cu potentiali ministri care i-a fost prezentata se regaseste o persoana pe care USR nu o agreeaza, avand probleme de integritate. Se constituie o majoritate similara ca la motiune, mai mult sau mai putin, care pare ca poate obtine acel 233 de voturi necesar pentru investirea Guvernului, a spus Barna.

DAN BARNA: Proiectele cerute de USR nu au fost introduse pe ordinea de zi a Camerei

Proiectele referitoare la initiativa Fara penali, alegerea primarilor in doua tururi si aborgarea recursului conpensatoriu - solicitate de USR in schimbul sustinerii Guvernului Orban - nu au obtinut luni sustinere in Biroul Permanent al Camerei pentru introducerea pe ordinea de zi a plenului, Liderul USR Dan Barna acuza un boicot PSD, UDMR si Pro Romania, in timp ce liderul Pro Romania Victor Ponta ii transmite ca a fost o mica lectie.

Mircea Badea, reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna. De ce trebuie sa mearga la puscarie

Mircea Badea a avut o reactie nervoasa la adresa lui Dan Barna, dupa ce Departamentul pentru Lupta Anti-Frauda a anuntat ca ancheteaza mai multe proiecte demarate de liderul URS in perioada in care inca nu intrase in politica. Ancheta a fost demarata in urma dezvaluirilor jurnalistilor de la Rise Project. Mircea Badea i-a transmis lui .

Dan Barna ii cere lui Orban o lista cu numele viitorilor ministri: Sprijinul USR depinde de raspunsul premierului desemnat

Dan Barna a anuntat ca ii va cere premierului desemnat Ludovic Orban o lista cu echipa guvernamentala a noului Cabinet, intr-un interviu acordat RFI. Barna a ai spus ca sprijinul USR pentru investirea.

Dan Barna: Adoptarea pana marti a legilor cerute de USR, in schimbul sustinerii Guvernului Orban

Liderul USR, Dan Barna, a declarat, luni, dupa intrevederea cu premierul desemnat Ludovic Orban ca a cerut punerea pe ordinea de zi a parlamentului si votarea pana marti a initiativei Fara penali, a.

Cristian Tudor Popescu il desfiinteaza pe Dan Barna si ii da dreptate lui Ludovic Orban

Cristian Tudor Popescu l-a atacat pe Dan Barna, dupa ce acesta din urma a spus ca USR va sustine Guvernul Orban daca se contureaza o majoritate care sa adopte masurile cerute la negocieri. El a mentionat.

Dan Barna: Alianta USR PLUS vrea sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru a fi prezenti in poza

Dan Barna a declarat duminica, la Iasi, ca Alianta USR PLUS isi doreste sa guverneze pentru a face reforme, nu pentru poza. Dan Barna a spus ca a purtat discutii cu premierul desemnat, Ludovic Orban, in cadrul carora acesta a fost deschis.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )