Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tenis de masa: Openul Japoniei, amanat din cauza coronavirus

România Liberă România Liberă,
Tenis de masa: Openul Japoniei, amanat din cauza coronavirus

Federatia internationala de tenis de masa ITTF) a anuntat ca a amanat Openul Japoniei din circuitul. continuă pe România Liberă

MotoGP: MP al Americilor, amanat din cauza coronavirusului Primele trei etape nu au loc la datele stabilite

Marele Premiu al Americilor, programat la Austin, intre 3 si 5 aprilie, a fost amanat pentru 13-15 noiembrie, din cauza coronavirusului, au anuntat organizatorii.

Oscarurile de la Bollywood, anulate din cauza noului coronavirus

Cel mai important eveniment anual al industriei cinematografice indiana va fi amanat, din cauza epidemiei de coronavirus, relateaza Agerpres. Evenimentul din India este echivalentul Premiilor.

Coronavirus: Comanda de masti de protectie, blocata din cauza interdictiilor din Germania Probleme mari si in aprovizionarea cu dezinfectanti

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, sustine ca marti sau miercuri ar putea sosi in Romania prima parte a comenzii de combinezoane necesare personalului medical care se ocupa de cazurile de infectie cu coronavirus. El a spus ca sunt probleme mari legate de achizitiile de materiale - comanda de masti de protectie, de exemplu, a fost blocata din cauza unei interdictii de transport in Germania.

Zeci de mii de detinuti, eliberati din cauza epidemiei de coronavirus in Iran

Peste 70. 000 de detinuti au fost elibearati in Iran din cauza epidemiei de coronavirus, spun autoritatile. Masura a fost luata in special din cauza supraaglomerarii penitenciarelor si a pericolului raspandirii rapide a coronavirusului prin multimea de detinuti.

Guvernul Italiei inchide nordul tarii din cauza epidemiei de coronavirus

Premierul Italiei a anuntat duminica dimineata ca Lombardia si inca 15 provincii din Nordul Italiei vor fi inchise din cauza numarului mare de imbolnaviri de coronavirus din ultimele zile.

Ryanair anuleaza toate cursele spre Italia din cauza coronavirusului

Ryanair a anuntat, marti, anularea tuturor zborurilor catre si dinspre Italia, dupa decizia Guvernului italian de a bloca transporturile in intreaga tara din cauza inmultirii cazurilor de coronavirus, potrivit unui comunicat al companiei.

Anunt alarmant in Italia: 463 de morti din cauza coronavirusului

Anunt alarmant din Italia. Potrivit autoritatilor, 463 de oameni au decedat din cauza infectiei cu coronavirus.

UDMR anuleaza evenimentele publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus

UDMR a anuntat luni, printr-un comunicat de presa, anularea evenimentelor publice dedicate zilei de 15 martie din cauza epidemiei de coronavirus. Avand in vedere noile masuri de preventie impuse de.

168 de oameni au murit in ultimele 24 de ore, din cauza coronavirus, in Italia

In ultimele 24 de ore au mai murit 168 de persoane in Italia din cauza coronavirusului, totalul deceselor ajungand astfel la 631.

BOR nu inchide bisericile din cauza coronavirusului. Coronavirusul nu se ia prin rugaciune

Biserica Ortodoxa Romana exclude inchiderea lacaselor de cult, ca masura preventiva in raspandirea coronavirusului, purtatorul de cuvant al Patriarhiei declarand ca Biserica nu tine de autoritatea lumeasca, ci apartine lui Hristos.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )