Libnet.ro
UNICEF

10:45

Dan Cristian Popescu: PNL si USR PLUS mi-au promis functia de viceprimar sau deputat. Eram cel mai rau om posibil. Acum sunt bun daca-l sustin pe al vostru?

Adevărul Adevărul,
Dan Cristian Popescu: PNL si USR PLUS mi-au promis functia de viceprimar sau deputat. Eram cel mai rau om posibil. Acum sunt bun daca-l sustin pe al vostru?

Fostul liberal Dan Cristian Popescu, ajuns candidat PSD la Primaria Sectorului 2, dezvaluie ca PNL si Alianta USR-PLUS i-au propus functia de viceprimar in schimbul sustinerii lui Radu Mihaiu in cursa electorala. De asemenea, PNL i-a propus si un loc de parlamentar, cu conditia sa nu candideze la Primaria Sectorului 2. continuă pe Adevărul

Dan Cristian Popescu anunta masurile pentru inceputul anului scolar

Viceprimarul si candidatul PSD pentru functia de primar al sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a sustinut, miercuri, la sediul Primariei, o conferinta de presa prin care au fost anuntate masurile pe care.

PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti. Nicusor Dan: Este un semnal de respect pentru bucuresteni

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, liderii PNL, USR si PLUS au semnat, vineri, Angajamentul pentru Bucuresti. Nicusor Dan a afirmat ca acesta este un semnal de respect pentru bucuresteni si pentru unitatea Dreptei, iar liderul PNL, Ludovic Orban, a subliniat ca cele mai credibile formatiuni politice se angajeaza intr-un proiect vital pentru Capitala.

Angajamentul semnat de liderii PNL si USR-PLUS pentru sustinerea lui Nicusor Dan si a candidatilor dreptei la sectoare. Document

Presedintii PNL, USR si PLUS - Ludovic Orban, Dan Barna si Dacian Ciolos - au semnat, vineri, Angajamentul pentru Noul Bucuresti, prin care il sustin pe candidatul Nicusor Dan la Primaria Capitalei si pe candidatii de sector ai acestor formatiuni.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Municipiului Bucuresti. A obtinut punctaj maxim la Olimpiada de Matematica

Nicusor Dan candideaza pentru a treia oara la Primaria Bucuresti si se numara printre favoriti, alaturi de Gabriela Firea si Traian Basescu. Dar cine este, de fapt, Nicusor Dan? Nicusor Dan are 50 de ani.

Cine este Nicusor Dan, candidatul sustinut de USR PLUS si PNL la Primaria Municipiului Bucuresti. A obtinut punctaj maxim la Olimpiada de Matematica

Nicusor Dan candideaza pentru a treia oara la Primaria Bucuresti si se numara printre favoriti, alaturi de Gabriela Firea si Traian Basescu. Dar cine este, de fapt, Nicusor Dan? Nicusor Dan are 50 de ani.

Crezand ca nu-l aude nimeni, un deputat USR-PLUS il face nesimtit pe un deputat de la PNL care rostea un discurs

La finalul saptamanii trecute, liderii Aliantei USR-PLUS-PNL au organizat un moment electoral, in fata Palatului Administrativ din Bacau, pentru lansarea candidatilor. Lansarea a fost marcata de probleme de sunet, pe fondul carora microfoanele au inregistrat injuriile adresate de Lucian Stanciu Viziteu USR-PLUS) colegului din alianta, Ionel Palar PNL), care tocmai incerca sa isi rosteasca discursul.

USR-PLUS anunta ca va desfiinta Politia Locala dupa ce au aparut informatii ca Clotilde Armand ar fi fost urmarita si filata de Politia Locala Sector 1

Candidatul USR-PLUS pentru Sectorul 1 Clotilde Armand a dezvaluit marti ca a aflat ca a fost urmarita si filata de Politia Locala Sector 1 la ordinul actualului primar pesedist. in acest sens Armand a anuntat ca va depune o plangere la DIICOT, in timp ce USR-PLUS a transmis intr-un comunicat ca va desfiinta Politia Locala si ca va reconstrui in cadrul Politiei un alt serviciu de ordine publica.

STELIAN ION, CANDIDATUL USR PLUS LA PRIMARIA CONSTANTA: Salubrizarea orasului, o problema pe care o vom solutiona

Candidatul USR PLUS la Primaria Constanta, Stelian Ion, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa organizata in fata sediului firmei de salubrizare a municipiului, ca lipsa curateniei orasului este una dintre principalele nemultumiri semnalate de cetateni, programul Constanta Renaste, cu care acesta vrea sa castige administratia locala, incluzand masuri si pentru solutionarea respectivei probleme.

Jurnalistul Mircea Marian, despre europarlamentarul USR-PLUS Dragos Tudorache: Cum a venit la guvern, si-a tras casa de la RAAPPS, spunand ca e pe motive de siguranta nationala, el avand o locuinta in Capitala. Deci: a se scuti!!!

Jurnalistul Mircea Marian il critica pe europarlamentarul USR-PLUS Dragos Tudorache, dupa ce acesta din urma a declarat ca daca ajunge la putere, vrea sa desfiinteze politia locala si sa o treaca in.

Nicusor Dan: Bucurestiul e intr-o situatie grea. Este in faliment financiar, are un trafic mult mai rau decat acum patru ani Alegerile nu sunt castigate si depinde de participarea noastra la vot sa facem ca Bucurestiul sa aiba o noua administratie

Nicusor Dan, candidatul dreptei unite pentru mandatul de primar al Capitalei in alegerile ce se vor desfasura pe 27 septembrie a semnat impreuna cu liderii nationali ai PNL, USR-PLUS si impreuna cu liderii.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )