Libnet.ro
UNICEF

15:45

Dan Diaconescu a blocat centrala telefonica la prima transmisie a noului OTV

Adevărul Adevărul,
Dan Diaconescu a blocat centrala telefonica la prima transmisie a noului OTV

Dupa ce televiziunea OTV, detinuta de Dan Diaconescu, a fost inchisa de CNA la inceputul anului, presedintele fondator al PP-DD a gasit o solutie de criza. Postul sau emite din nou, cu ajutorul unui prieten din Italia care detine Romit TV, televiziune ce are licenta de transmisie prin satelit. continuă pe Adevărul

Prima emisiune OTV transmisa din Italia: Dan Diaconescu a blocat centrala telefonica, a vorbit cu romance angajate ca menajere in Italia si a anuntat emisiune cu anunturi matrimoniale

Marti, 15 octombrie, la 23:32 ora Romaniei, Dan Diaconescu a inceput sa emita, oficial, din Italia, via Bucuresti. Semnalul este transmis si cu ajutorul colegilor din Marea Britanie, care il ridica pe satelit pentru romanii din toata lumea si, simultan, pe canalul digital terestru 246 din Italia - spatiul oferit de postul romano-italian Romit Tv.

Dan Diaconescu, prima emisiune din Italia

Marti, la ora 20 ora Italiei, ora 21 in Romania, pe canalul Romit Tv va fi difuzata emisiunea Editie speciala in cadrul careia este invitat si Dan Diaconescu. Studioul central al Romit Tv, cel in care are loc atat productia programelor cat si transmisia lor, se afla la Roma, in apropierea Vaticanului.

OTV emite din nou: Dan Diaconescu, in direct

Postul de televiziune OTV a reinceput sa emita, insa nu din Italia, unde a obtinut licenta, ci din Bucuresti. Am invins! Binele invinge intotdeauna, a anuntat Dan Diaconescu in prima sa emisiune.

Dan Diaconescu: OTV incepe sa emita marti, 15 octombrie, dar deocamdata pentru publicul din Italia si printr-un semnal de promo pentru cablistii din Romania

Dan Diaconescu sustine ca OTV va incepe sa emita marti 15 octombrie, folosind o frecventa digitala terestra din Italia, respectiv ridicand la satelit o bucla de promo accesibila pentru cablistii din Romania. Diaconescu a declarat pentru HotNews. ro ca frecventa e cea folosita pina acum de televiziunea Romit TV, desi un oficial al acestui post declarase pentru corespondentul HotNews. ro la Roma ca televiziunea lui Dan Diaconescu nu va emite de pe frecventa Romit TV.

Portret de traseist: Cine sunt jucatorii de top din PP-DD somati sa il despagubeasca pe Dan Diaconescu

Presedintele fondator al PP-DD, Dan Diaconescu, a declarat luni ca ii va actiona in instanta pe cei care s-au transferat la alte formatiuni si va cere, pentru fiecare, despagubiri in valoare de doua milioane de euro. Parlamentarii care s-au dezis de formatiunea lui Dan Diaconescu si au preferat transferul la un partid al puterii au indeletniciri dintre cele mai diverse: de la cofetar sau lacatus pana la fotbalist nonamator.

OTV emite din exil. Dan Diaconescu: Ce sa va spun... e superb!

REVENIRE Dan Diaconescu jubileaza dupa ce, marti seara, a fost din nou live ore in sir. OTV emite iarasi, dupa 9 luni, din Italia, unde patronul se lauda ca a obtinut o licenta. Viitorul Televiziunii Poporului e , totusi, incert.

OTV emite de la Vatican, din cartierul televiziunilor exilate. Dan Diaconescu: Ce sa va spun... e superb!

REVENIRE Dan Diaconescu jubileaza dupa ce, marti seara, a fost din nou live ore in sir. OTV emite iarasi, dupa 9 luni, din Italia, unde patronul se lauda ca a obtinut o licenta. Viitorul Televiziunii Poporului e , totusi, incert.

Liviu Neagu, PPDD: Dan Diaconescu va candida la europarlamentare si prezidentiale, in 2014

Secretarul general al PPDD, Liviu Neagu, a anuntat, ieri, ca fondatorul partidului, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii pentru alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale de anul viitor, informeaza sursele de presa.

Dan Diaconescu se inscrie in cursa pentru prezidentiale. Cum vrea PPDD sa stranga banii de campanie

Fondatorul PPDD, Dan Diaconescu, va ocupa primul loc pe lista formatiunii la alegerile europarlamentare din 2014 si, cu siguranta, va candida si la alegerile prezidentiale din 2014, a anuntat sambata secretarul general al formatiunii, Liviu Neagu.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )