Libnet.ro
UNICEF

18:00

Dan Petrescu vrea sa faca istorie pentru Romania cu Lazio

Online Sport Online Sport,
Dan Petrescu vrea sa faca istorie pentru Romania cu Lazio

CFR Cluj se afla la un punct distanta de calificarea in saisprezecimile Europa League, punct pe care il poate obtine chiar joi seara pe Olimpic din Roma. continuă pe Online Sport

Dan Petrescu vrea sa obtina calificarea pe Olimpico: Vom incerca sa luam acest punct

Inainte de plecarea echipei la Roma, pentru meciul cu Lazio, CFR Cluj a publicat pe pagina oficiala de Facebook un interviu cu Dan Petrescu. Antrenorul campioanei a declarat ca vor incerca sa obtina pe Stadio Olimpico punctul care le va asigura calificarea in saisprezecimile de finala ale Europa League. Petrescu a mai precizat ca nimeni din interiorul clubului nu se astepta ca CFR sa aiba noua puncte dupa patru meciuri jucate.

Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru Romania, dupa cutremurul din Albania. Ce se va intampla

Un cutremur de 6,3 grade pe scara Richter s-a petrecut marti, 26 noiembrie, in vestul Albaniei, la ora locala 03:54. Cel putin 23 de oameni au murit si alte cateva sute au fost raniti. Ce anunta Gheorghe Marmureanu, presedinte onorific al INFP, pentru Romania, dupa cutremur? Ce se va intampla? Ce anunta Gheorghe Marmureanu pentru .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Mihai Tudose a votat la Bruxelles: Am votat pentru Romania si pentru redarea prestigiului formulelor matematice

Fostul premier Mihai Tudose a votat, duminica, la Bruxelles, pentru Romania. Am votat si pentru redarea prestigiului formulelor matematicea scris Tudose, pe Facebook.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Codrin Stefanescu: Am votat romaneste si pentru Romania!

Am votat cu inima! Am votat romaneste si pentru Romania! Pentru drepturile si libert257;tile castigate cu sange in Revolutia din Decembrie 89! Pentru viitorul copiilor mei aici in tara mea! Pentru toti romanii.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Theodor Paleologu: Este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care, de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare

Theodor Paleologu, fost prezidentiabil din partea Partidului Miscarea Populara, a declarat, dupa ce a votat, ca votul sau a fost unul impotriva, sustinand ca este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Theodor Paleologu: Este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care, de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare

Theodor Paleologu, fost prezidentiabil din partea Partidului Miscarea Populara, a declarat, dupa ce a votat, ca votul sau a fost unul impotriva, sustinand ca este o zi trista, e o zi rusinoasa pentru Romania in care de fapt, nu exista nicio speranta de schimbare.

Carmen Tanase, decizie radicala! Vrea sa plece din Romania. Unde planuieste indragita actrita sa se stabileasca

Indragita actrita a facut un anunt care in mod clar ii va lua pe fanii sai prin surprindere. Carmen Tanase vrea sa paraseasca tara si a dat de inteles ca isi va face cat de curand bagajele si va emigra din Romania. Vestea e una total neasteptata si a venit din partea vedetei si in .

Criminologul Dan Antonescu, despre barbatul retinut pentru ca ar fi violat-o pe Luiza Melencu: Anchetatorii au obligatia sa-i verifice pe toti cei introdusi in cercul de banuiti

Dan Antonescu, specialist criminolog, a vorbit la Antena 3 despre noile informatii aparute in cazul Caracal. DIICOT a anuntat marti ca a retinut un complice al presupusului criminal Gheorghe Dinca. Stefan.

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD: Nu vreau functii cu orice pret

Gabriela Firea spune ferm ca nu vrea sa candideze pentru sefia PSD. intr-o declaratie pentru stiripesurse, primarul Capitalei a spus: in toate discutiile cu colegii mei am sustinut si sustin si acum.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )