Libnet.ro
UNICEF

14:45

Dan Voiculescu, nemultumit de prestatia lui Victor Ponta: Premierul, criticat din ce in ce mai des la Antena 3 si in publicatiile Intact

B1 B1,
Dan Voiculescu, nemultumit de prestatia lui Victor Ponta: Premierul, criticat din ce in ce mai des la Antena 3 si in publicatiile Intact

USL sta in acest moment pe un butoi cu pulbere si asta pentru ca unul dintre parteneri, mogulul Dan Voiculescu, pare din ce in ce mai suparat pe premierul Victor Ponta. Noua orientare a lui Voiculescu este. continuă pe B1

Victor Ponta implineste 40 de ani, dar sarbatoreste printr-o zi de munca

Traian Basescu i-a trimis un buchet mare de flori lui Victor Ponta. Premierul implineste astazi 40 de ani dar nu si-a luat liber de ziua lui, ba chiar are o agenda foarte incarcata. I-a priomis insa sotiei o.

Victor Ponta: Dan Diaconescu sa vina in maxim 10 zile cu banii la Oltchim, altfel e infractiune

Premierul Victor Ponta vrea ca plata pentru pachetul majoritar al combinatului Oltchim Ramnicu Valcea sa fie facuta in maxim 10 zile, in caz contrar este vorba de o infractiune. El a declarat ca privatizarea.

Premierul Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la finele acestui an

Dupa discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, premierul Victor Ponta a spus ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica.

Victor Ponta despre privatizarea Oltchim: Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic

Premierul Victor Ponta crede ca participantii la licitatia pentru privatizarea Oltchim vor genera un spectacol. Pot sa anticipez ca va fi un spectacol, avand in vedere participantii, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Pe de alta parte, premierul nu doreste ca si Guvernul sa fie parte din acest spectacol. Ceea ce va cer este sa nu cadem noi intr-un spectacol mediatic, a precizat Ponta. Acesta i-a cerut ministrului economiei, Daniel Chitoiu, sa fie direct implicat in privatizarea care va urma. In sedinta de miercuri, Guvernul va discuta si un memorandum privind situatia sociala de la Oltchim.

LIVE TEXT Premierul Victor Ponta sustine o declaratie de presa la Parlament - ora 14:00

Premierul Victor Ponta sustine, joi, de la ora 14:00, declaratii de presa la Palatul Parlamentului, a informat Biroul presedintelui Camerei Deputatilor, citat de Agerpres. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile premierului.

Premierul Victor Ponta participa la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente de la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures

Primul-ministru Victor Ponta, alaturi de ministrul Sanatatii, Vasile Cepoi, si de ministrul Administratiei si Internelor, Mircea Dusa, va participa sambata la inaugurarea noii Unitati de Primiri Urgente.

Victor Ponta: Braconierul decedat dupa ce a fost atacat de urs si-a cam cautat soarta

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, ca braconierul care a decedat in urma atacului unui urs din Dambovita, si-am cam cautat soarta, premierul afirmand ca braconajul este o infractiune extrem de.

Victor Ponta: Legea educatiei ar putea fi SCHIMBATA pana la sfarsitul anului.

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la iesirea de la discutiile cu reprezentantii UMF din Targu Mures, ca Legea educatiei ar putea fi schimbata pana la sfarsitul anului, intrucat are prevederi aberante, care impiedica promovarea unor noi cadre didactice, potrivit Mediafax. Victor Ponta a afirmat, dupa ce a participat la discutii cu reprezentantii Universitatii de Medicina si Farmacie UMF) din Targu Mures, unde a venit insotit de ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca .

Aniversari in politica: Victor Ponta implineste joi 40 de ani, Crin Antonescu implineste vinei 53 de ani, MRU - 44 de ani sambata

Prim-ministrul Victor Ponta implineste, joi, 40 de ani, in acest weekend fiind si zilele de nastere ale altor politicieni: liderul PNL Crin Antonescu implineste vineri 53 de ani, iar fostul premier Mihai Razvan Ungureanu implineste sambata 44 de ani. Premierul Victor Ponta se afla joi la Guvern, unde are intalniri cu reprezentanti ai sindicatelor si patronatelor.

Victor Ponta: Pastram cota unica de 16%

Premierul Romaniei Victor Ponta a discutat la RTV despre situatia politica a Romaniei afirmand ca aderarea Romaniei in spatiul Schengen depinde de Germania: Singura opozitie vine din partea Germaniei. Sper ca relatiile domnului Basescu cu doamna Merkel sa rezolve si aceasta problema. O alta problema atinsa a fost aceea a companiei Oltchim: Nu voi accepta nicio oferta care nu garanteaza continuarea functionarii Oltichimului si pastrarea locurilor de munca. Principalul vinovat pentru situatia Oltchim este fostul director care a fost tolerat de toate partidele politice, a concluzionat prim-ministrul Victor Ponta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )