Libnet.ro
UNICEF

16:01

Dancila: Am avut una dintre cele mai eficiente guvernari din ultimii 30 de ani. Avem curajul sa ne uitam in ochii oamenilor, pentru ca nu am luat nicio masura impotriva lor (VIDEO)

B1 B1,
Dancila: Am avut una dintre cele mai eficiente guvernari din ultimii 30 de ani. Avem curajul sa ne uitam in ochii oamenilor, pentru ca nu am luat nicio masura impotriva lor (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, la debutul sedintei saptamanale de guvern, ca aceasta guvernare PSD a fost una dintre cele mai eficiente din ultimii 20 de ani Indiferent de minciunile si propaganda. continuă pe B1

Mihai Fifor: PSD merge in opozitie. Se incheie una dintre cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie Senatorul sustine ca vine tavalugul austeritatii

Mihai Fifor sustine ca, odata cu trimiterea PSD in opozitie, se incheie una din cele mai bune guvernari pe care le-a avut Romania dupa Revolutie. Secretarul general al PSD a facut aceasta afirmatie.

Schimbari uriase pe Instagram! Una dintre cele mai cunoscute functii ale retelei sociale va fi eliminata

Instagram renunta la una dintre functiile pe care le-a avut inca de la lansare. Functia care permitea utilizatorilor sa vada ce aprecieri si comentarii dau prietenii lor altor persoane va fi indisponibila.

Instagram desfiinteaza una dintre cele mai importante functii: nu mai vezi ce fac prietenii online

De cele mai multe ori, o actualizare importanta Instagram este testata pe un public restrans inainte sa fie introdusa la scara globala. Cel mai nou update al aplicatiei a sarit insa peste.

OLTCIT: Una dintre cele mai URATE masini din Romania - OLTCIT in 4 portiere

Oltcit a inceput sa fie fabricat la Craiova, din anul 1977. Oltcit Craiova a aparut in urma unui parteneriat intre autoritatile de stat romane si producatorul francez de automobile Citroen. Galeria.

Se scumpesc vacantele in Europa: unul dintre cele mai vizitate orase introduce cea mai mare taxa turistica

Incepand de anul viitor, Amsterdam, una dintre cele mai aglomerate destinatii de vacanta din Europa, va avea cele mai mari taxe turistice din Europa. Autoritatile spera ca aceasta masura sa aduca zeci de milioane de euro la bugetul local.

Prima sedinta de Guvern, dupa motiune. Dancila face bilantul guvernarii PSD: Una dintre cele mai eficiente guvernari din ultimii 30 de ani

Premierul demis Viorica Dancila a condus, vineri, prima sedinta de Guvern dupa ce Executivul a fost demis prin motiune, facand bilantul ultimilor trei ani de guvernare PSD.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Unul dintre cele mai asteptate evenimente din an, in octombrie la Opera Comica pentru Copii

Sase reprezentatii in luna octombrie cu superproductia Madagascar - A Musical Adventure JR.

Unul dintre cele mai mari combinate comuniste a ajuns la vanzare pe OLX

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

Stirile ProTV: Unul dintre cele mai mari combinate comuniste, vandut pe OLX. Pretul cerut

Un teren de aproape 2 milioane si jumatate de metri patrati, parte din fosta platforma Rafo Onesti, este oferit la vanzare pe OLX.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2358 seconds )