Libnet.ro
UNICEF

12:16

DANCILA: Bugetul pentru 2019, unul realist si cu perspectiva de dezvoltare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA: Bugetul pentru 2019, unul realist si cu perspectiva de dezvoltare

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat astazi, in plenul reunit al Parlamentului, inainte sa fie pronuntat votul final asupra proiectului de buget, ca acesta este unul realist si cu perspectiva de dezvoltare pentru Romania. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN JIANU, PRESEDINTE CNIPMMR: Riscam sa intram in recesiune, iar bugetul pentru 2019 este fragil si dezechilibrat

Tara noastra risca, in acest moment, sa intre in recesiune, desi potentialul economic favorizeaza dezvoltarea, iar bugetul de stat pentru anul 2019 este fragil si dezechilibrat, fiind construit pe himere, pe credite angajament, la fel ca anul trecut, ceea ce inseamna ca, de fapt, mutam platile de la un an la altul, fara sa ne uitam cine va trebui sa plateasca la final, a avertizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Florin Jianu, presedintele Consiliului National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR).

Parlamentul a adoptat bugetul pentru Ministerul Transporturilor. Autostrada Unirii, vizata n buget

Plenul reunit al Parlamentului a adoptat, joi, bugetul pentru Ministerul Transporturilor, cu patru amendamente admise in Comisiile reunite de buget-finante, printre care si cel pentru alocarea a 23. 000 de lei, bani pentru revizuirea studiului de fezabilitate a unui tronson din Autostrada Unirii, potrivit Mediafax.

Bugetul 2019 a fost votat de Parlament. Dancila: Bugetul nu poate sa raspunda tuturor asteptarilor dar este realist

Proiectul legii bugetului de stat pentru 2019 a fost adoptat vineri la ora 12. 50 de plenul Parlamentului. S-au inregistrat 275 voturi pentru, 122 impotriva si 2 abtineri.

Rovana Plumb: Bugetul pentru domeniul transporturilor in 2019 este de 13 miliarde de lei. Avem 807 kilometri de drumuri de mare viteza

Rovana Plumb a vorbit vineri seara, la Punctul de intalnire, despre infrastructura Romaniei. Ministrul interimar al Transporturilor a declarat ca bugetul in acest domeniueste de 13 miliarde, dintre.

Bugetul pentru SPP pe 2019, diminuat de PSD-ALDE cu 50 de milioane de lei

Comisiile de buget-finante au stabilit ca bugetul Serviciului de Paza si Protectie SPP) pe anul 2019 va fi diminuat, decizie luata dupa ce coalitia de guvernare a cerut acest lucru, la solicitarea expresa a lui Liviu Dragnea.

Bugetul pe 2019, avizat pozitiv in comisii

Bugetul de stat si bugetul asigurarilor sociale pentru 2019 au primit avize finale din partea comisiilor de specialitate intr-o sedinta care s-a incheiat in noaptea de marti spre miercuri, la ora 3:30.

Romania bananiera: circul din Parlament cand a fost votat bugetul ne-o arata asa

Florin Iordache, deputat PSD a avut un dialog nervos cu Florin Roman, deputat PNL, in Parlament, pe tema bugetului de stat pentru 2019. Florin Roman a luat cuvantul in plenul Parlamentului pentru a vorbi despre scandalul recent provocat de majorarea alocatiilor pentru copii, insa s-a ales cu o taiere a microfonului. Acesta a inceput sa [] .

Parlamentul a adoptat pe articole bugetul de stat pentru 2019

Plenul Parlamentului a adoptat, joi, articolele proiectului bugetului de stat pe 2019, iar deputatii si senatorii au inceput dezbaterile pe anexele proiectului care cuprind bugetele principalilor ordonatori de.

Eugen Teodorovici, despre bugetul pe 2019: Salariul mediu net va fi de 3.085 de lei. Punctul de pensie se majoreaza cu 15%

Eugen Teodorovici a facut declaratii cu privire la bugetul pe 2019. in pofida criticilor si a dezbaterilor prelungite din ultima perioada, bugetul de stat pe 2019 este principalul instrument al dezvoltariii.

Mercedes a prezentat monopostul pentru 2019. La fel si Red Bull

Echipa germana Mercedes AMG F1 a dat publicitatii, miercuri, monopostul pe care il va folosi in sezonului 2019 de Formula 1.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )