Libnet.ro
UNICEF

07:30

Dancila, despre tradatori si pucisti:Sa mai astepte, poate castigam si nu mai au ce omori

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre tradatori si pucisti:Sa mai astepte, poate castigam si nu mai au ce omori

Premierul Viorica Dancila a vorbit joi seara, intr-un interviu acordat Romania TV, despre reformarea partidului, tradatorii din PSD care s-au aratat cu prilejul motiunii de cenzura, ca si despre propria campanie electorala si sansele de a castiga alegerile prezidentiale. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila, despre intalnirea liderilor PSD dinainte de CEx: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit vineri despre intalnirea dinainte de CEx-ul partidului a mai multor lideri de organizatii, in cadrul careia s-ar fi cerut mai multe demisii de la conducere. Aceasta a adaugat ca spera sa nu se trezeasca cu o miscare pucista, pentru ca nu-si va gasi locul in electoratul PSD, a subliniat Dancila.

Dancila, despre implicarea Romaniei in scandalul de la Casa Alba: Daca as fi presedinte nu as accepta sa se vorbeasca despre tara noastra

Premierul Viorica Dancila a vorbit marti intr-un inteviu pentru Mediafax despre afirmatiile lui Rudy Giuliani, avocatu personal al presedintelui SUA Donald Trump, care spunea ca Joe Biden, posibil contracandidat al lui Trump, ar avea afaceri necurate in Romania. Dancila a mentionat ca nu a fost contactata de partea americana privind declaratiile lui Giuliani, insa subliniaza ca daca ar fi presedintele Romaniei ar tine mai mult la imaginea tarii.

VIORICA DANCILA, DESPRE SCHIMBAREA LUI FIFOR: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Dancila, despre intalnirea celor 25 de lideri de organizatii PSD: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul demis Viorica Dancila a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de secretar general al partidului a lui Mihai Fifor, ca spera sa nu se transforme intr-o miscare pucista care nu-si va gasi locul in electoratul PSD.

Dancila, despre intalnirea de taina a liderilor PSD: Sper sa nu fie o noua miscare pucista

Premierul Viorica Dancila, presedintele PSD, a declarat, referindu-se la intalnirea de vineri a mai multor lideri de organizatii social-democrate, in cadrul careia s-ar fi cerut schimbarea din functia de.

Viorica Dancila, despre iesirea mitocaneasca a lui Eugen Teodorovici: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am vazut.

Viorica Dancila, despre iesirea grosolana a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1.ro: Nu am vazut. Ultimul lucru pe care il accept este sa jignesti o femeie. Daca a jignit sunt convinsa ca isi va cere scuze (VIDEO)

Viorica Dancila sustine ca nu are cunostinta despre iesirea jignitoare a lui Eugen Teodorovici la adresa reporterului B1. ro si a sustinut ca nu accepta jignirile la adresa unei femei. Nu am.

Viorica Dancila, despre tradatorii din PSD: Ponta le-a promis ca vor intra la guvernare. Dupa consultarile de la Cotroceni, vor vedea ca s-au inselat

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca au fost si social-democrati care au tradat, dupa ce Ponta le-a facut promisiuni desarte. Cei care au tradat cred ca.

Dancila, despre afirmatiile Anei Birchall legate de utilitatea Sectiei speciale: Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, este opinia domniei sale, nu este opinia PSD si nici o linie pe care a creionat-o Guvernul Romaniei

Premierul Viorica Dancila a afirmat, miercuri seara, ca declaratiile ministrului Justitiei, Ana Birchall, legate de utilitatea Sectiei de Investigare a Infractiunilor din Justitie SIIJ) reprezinta opiniile personale ale acesteia, nefiind pozitia PSD sau linia creionata de Guvern. Doamna ministru trebuia pana acum sa fie revocata, a spus Dancila, potrivit news. ro.

Dancila, despre afirmatiile Anei Birchall legate de utilitatea Sectiei speciale

Premierul Viorica Dancila a afirmat, miercuri seara, ca declaratiile ministrului Justitiei, Ana Birc.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )