Libnet.ro
UNICEF

23:00

Dancila: Dupa alegerile prezidentiale probabil va avea loc un congres

România Liberă România Liberă,
Dancila: Dupa alegerile prezidentiale probabil va avea loc un congres

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune ca dupa alegerile prezidentiale este. continuă pe România Liberă

Dancila: Imediat, in saptamana de dupa motiune, voi veni cu remanierea in Parlament Alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura

Premierul Viorica Dancila a afirmat ca saptamana viitoare va merge cu remanierea in Parlament, in cazul in care nu trece motiunea de cenzura de joi. Premierul a afirmat ca alegerile prezidentiale se joaca la motiunea de cenzura, relateaza news. ro.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta, despre adevaratul scop al motiunii de cenzura: Nu va mai fi candidat la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a facut declaratii referitoare la adevaratul scop al motiunii de cenzura. Daca va trece, in mod cert Viorica Dancila nu va mai reprezenta o optiune viabila pentru candidatura la prezidentiale, din partea PSD. Acest lucru il va avantaja pe Mircea Diaconu, fiind sustinut de Pro Romania si de ALDE. Victor Ponta, despre adevaratul .

Cum incearca AEP sa elimine cozile la alegerile prezidentiale din strainatate: Pentru prima data se va folosi semnatura digitala (VIDEO)

Exclusiv online Pentru eficientizarea procesului electoral organizat in strainatate la alegerile prezidentiale din noiembrie vor fi utilizate in premiera alte tablete decat cele folosite in tara, a exp.

Guvernul a picat. Ce va face Viorica Dancila dupa ce nu va mai fi prim-ministru

Guvernul condus de Viorica Dancila a picat, in urma votului dat de parlamentari in plen la motiunea de cenzura. Au fost exprimate in total 242 de voturi, dintre care 238 au fost pentru si 4 au fost impotriva. Dancila si-a pierdut postul de premier, insa a anuntat ca are mari asteptari in ceea ce priveste .

Prima reactie e Vioricai Dancila, dupa ce guvernul a picat. Parlamentarii PSD au tradat!

Viorica Dancila si guvernul pe care l-a condus timp de un an si 8 luni au cazut astazi prin motiune de cenzura, in plenul Parlamentului Romaniei. Nu mica a fost dezamagirea presedintelui PSD atunci cand a vazut ca a fost invalidata, alaturi de echipa de la Palatul Victoriei. Social-democrata a recunoscut, inca de la primele .

Care este prima reactie a Vioricai Dancila dupa ce Guvernul PSD a fost DEMIS!

Toate partidele s-au unit pentru a trece motiunea de cenzura. Au fost si colegi din cadrul PSD care au tradat, spune Viorica Dancila dupa votul inregistrat astazi, vot in urma caruia Guvernul PSD a fost demis.

Dancila: Am certitudinea ca vom ajunge in turul doi si o sa castigam alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri ca are certitudinea ca va ajunge in a.

Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului, fiind insotita de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Marian Oprisan. Cu aceasta ocazie, Dancila a.

Dancila, dupa esecul de la motiune: Raman la sefia PSD, nu am ce sa-mi reprosez

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va pleca de la sefia PSD si ca nu are ce sa-si reproseze, dupa esecul din plenul Parlamentului. Dupa cum stiti, am fost aleasa prin congres, raman la.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )