Libnet.ro
UNICEF

23:30

Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, inainte de CEx: Nu voi demisiona de la sefia PSD Congresul pentru alegerea noii conduceri a partidului se va tine dupa alegerile prezidentiale (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a venit, vineri seara, la sedinta Comitetului Executiv CEx) al partidului, fiind insotita de Paul Stanescu, Marcel Ciolacu si Marian Oprisan. Cu aceasta ocazie, Dancila a. continuă pe B1

Viorica Dancila ii raspunde lui Victor Ponta: PSD va ramane in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu PRO Romania (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, vineri, inainte de CEX PSD, casocial - democratii nu vor face nicio alianta cu PRO Romania, asa cum isi doreste Victor Ponta. Astfel, Dancila infirma debarcarea sa din.

VIORICA DANCILA: Nu il voi gratia pe Liviu Dragnea

Premierul Viorica Dancila a afirmat, ieri, ca, daca ar ajunge presedintele Romaniei, nu l-ar gratia pe fostul lider al PSD, Liviu Dragnea. intrebata intr-o emisiune, daca l-ar gratia pe fostul presedinte al PSD, in cazul in care ea va ajunge presedintele Romaniei, dupa alegerile din noiembrie, Viorica Dancila a raspuns: Nici nu se pune problema. Nu.

Viorica Dancila, intalnire de urgenta cu liderii PSD la Vila Lac

Premierul Viorica Dancila s-a intalnit de urgenta cu parlamentarii PSD la Vila Lac. Viorica Dancila i-a chemat pe toti parlamentarii PSD la o discutie informala, departe de ochii presei. intalnirea are.

Viorica Dancila, dupa ce a pierdut puterea: PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand

Viorica Dancila, proaspat demisa din functia de premier al Romaniei, a afirmat, joi, ca PSD nu e o opozitie facila si o vor simti curand, in ceea ce a fost primul mesaj al sau dupa adoptarea.

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Dancila, dupa esecul de la motiune: Raman la sefia PSD, nu am ce sa-mi reprosez

Premierul Viorica Dancila a declarat ca nu va pleca de la sefia PSD si ca nu are ce sa-si reproseze, dupa esecul din plenul Parlamentului. Dupa cum stiti, am fost aleasa prin congres, raman la.

VIORICA DANCILA: Nimeni nu-i va ierta pe parlamentarii PSD daca astazi vor trada partidul

Parlamentul decide astazi soarta Guvernului Dancila, prin votul la motiunea de cenzura intr-o sedinta programata de la ora 10:00. Viorica Dancila a ajuns la Parlament inca din jurul orei 8:30, declarandu-se convinsa ca motiunea de cenzura va pica, in timp ce liberalii spun ca se bazeaza pe cel putin 10 voturi suplimentare.

De ce s-a razgandit Viorica Dancila si nu mai merge la consultarile de la Cotroceni

Presedintele PSD Viorica Dancila a anuntat joi, dupa picarea Guvernului in Parlament, ca va merge la consultarile de la Cotroceni cu seful statului. Dupa cateva ore Dancila si-a schimbat declaratia si a declinat invitatia facuta de Klaus Iohannis. Surse din PSD au declarat pentru HotNews. ro ca anuntul facut de liderul PSD i-a luat prin surprindere pe social-democrati, in conditiile in care era stabilita si delegatia care sa mearga la Cotroceni.

Viorica Dancila, inregistrata cand ii santajeaza voalat pe parlamentarii PSD: Premierul le-a explicat ca miza motiunii sunt dosarele penale si distribuirea banului public

Premierul Viorica Dancila si vicepremierul Daniel Suciu le-au explicat parlamentarilor PSD ca miza motiunii de cenzura o reprezinta dosarele penale, Sectia speciala si numirea procurorilor, precum si ca vor.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )