Libnet.ro
UNICEF

19:15

DANCILA, DUPA CEX: Am stabilit constituirea a patru grupuri de lucru

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
DANCILA, DUPA CEX: Am stabilit constituirea a patru grupuri de lucru

Presedintele interimar al PSD Viorica Dancila a anuntat astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca s-a decis consituirea a patru grupuri de lucru: pentru updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru organizarea Congresului din 29 iunie, inclusiv calendarul de activitati, precum si pentru modificarea Statutului. continuă pe Ziarul Bursa

DANCILA, DUPA CEX: Sunt hotarata sa candidez la sefia PSD

Presedintele interimar al PSD Viorica Dancila a anuntat astazi, dupa sedinta Comitetului Executiv, ca s-a decis consituirea a patru grupuri de lucru: pentru updatarea programului de guvernare, pentru mesajul politic, pentru organizarea Congresului din 29 iunie, inclusiv calendarul de activitati, precum si pentru modificarea Statutului.

Viorica Dancila, dupa Cex-ul PSD: Am vorbit de motiunea de cenzura. Vom asigura cvorum, dar nu vom vota (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa comsitetul Executiv al SPD CEx) ca s-a discutat despre motiunea de cenzura depusa de PNL, din data de 29 iunie. Se va asigura cvorumul, dar nu se va vota motiunea de.

Viorica Dancila, dupa CEx-ul PSD: S-ar putea sa avem mai putin de 23% in sondaje. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca in CEx-ul dejoi al PSD s-a discutat si despre sondajele de opinie, care arata ca partidul de guvernamant a scazut la un nivel istoric. Premierul a spus ca important.

Viorica Dancila: Patru grupuri de lucru se vor ocupa de Congresul PSD din 29 iunie

Presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi, la finalul CExN, ca patru grupuri de lucru vor fi implicate in organizarea Congresului partidului care va avea loc pe 29 iunie. Unul se va.

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )