Libnet.ro
UNICEF

18:00

Viorica Dancila, dupa CEx-ul PSD: S-ar putea sa avem mai putin de 23% in sondaje. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila, dupa CEx-ul PSD: S-ar putea sa avem mai putin de 23% in sondaje. Important e modul in care vom actiona in perioada urmatoare (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca in CEx-ul dejoi al PSD s-a discutat si despre sondajele de opinie, care arata ca partidul de guvernamant a scazut la un nivel istoric. Premierul a spus ca important. continuă pe B1

Viorica Dancila, dupa sedinta PSD: Guvernul trebuie sa-si duca mai departe activitatea

Viorica Dancila a facut o serie de declaratii dupa sedinta PSD. Premierul a spus ca s-a discutat despre motiunea de cenzura pe care o vor trata cu seriozitate. Am discutat cu colegii mei despre.

Viorica Dancila, dupa Cex-ul PSD: Am vorbit de motiunea de cenzura. Vom asigura cvorum, dar nu vom vota (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, joi, dupa comsitetul Executiv al SPD CEx) ca s-a discutat despre motiunea de cenzura depusa de PNL, din data de 29 iunie. Se va asigura cvorumul, dar nu se va vota motiunea de.

Ludovic Orban, despre candidatura premierului la sefia PSD: Tara arde si Viorica Dancila se piaptana

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anuntul premierului Viorica Dancila potrivit caruia aceasta va candida la presedintia PSD. Tara arde si Viorica Dancila se piaptana. Asta e important.

Dancila: Viitorul presedinte PSD trebuie sa fie un om proeuropean, un om atasat valorilor social-democrate, valorilor europene si transatlantice (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat ca viitorul presedinte PSD trebuie sa fie un om atasat valorilor social-democrate, valorilor europene si transatlantice. intrebata care ar trebui sa fie criteriile pe care ar.

Viorica Dancila, sedinta cu deputatii PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat ca deputatii PSD vor avea o sedinta de grup marti, la care va participa si premierul Viorica Dancila, si in cadrul careia se va decide strategia.

PSD NU semneaza Pactul National pentru o Romanie Europeana. Viorica Dancila: Nu avem ce sa cautam acolo (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, joi, ca PSD nu va merge la Cotroceni, unde se va semna Pactul National pentru o Romanie Europeana, propun de Klaus Iohannis. Noi am spus ca dorim sa depunem anumite amendamente.

Scenariu-soc! Ce s-ar putea intampla cu PSD si Viorica Dancila

Analistul politic Bogdan Chirieac a afirmat, luni, in contextul conflictului dintre tabara care o sustine pe Viorica Dancila si cea care este de partea Gabrielei Firea ca daca Dancila va pierde postul de.

VIORICA DANCILA: Avem a doua cea mai mare crestere economica din UE

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri ca investitiile au un rol esential in dezvoltarea unei tari prin beneficiile rezultate pe piata muncii si prin facilitatile pe care le aduc zonelor unde sunt realizate, adaugand ca Eurostat si Institutul National de Statistica au anuntat recent ca Romania are a doua cea mai mare crestere economica din UE pe primul trimestru al acestui an.

Viorica Dancila: Tratam motiunea cu seriozitate. Parlamentarii PSD vor asigura cvorumul, dar nu vor vota (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa intalnirea avuta cu parlamentarii social-democrati ca motiunea de cenzura va fi tratata cu seriozitate si ca parerea coalitiei PSD-ALDE este aceea ca.

inca o gafa marca Viorica Dancila. Premierul a incurcat CEX-ul cu sexul

Viorica Dancila parea sa isi revina dupa ce Liviu Dragnea a fost trimis in spatele gratiilor. Nu mai gafa in timpul discursurilor si raspundea intrebarilor fara sa citesca de pe foaie. Dar primul-ministru a revenit la vechile obiceiuri. A gafat in sedinta Comitetului Executiv National al PSD, cand in loc de CEx a pronuntat sex.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2324 seconds )