Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da

România Liberă România Liberă,
Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament,. continuă pe România Liberă

Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da, suntem oameni responsabili

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament, ca PSD va merge va consultarile de la Cotroceni anuntate de presedintele Klaus Iohannis, intrucat este un partid responsabil.

Viorica Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea daca ajunge presedinte: Doamne fereste!

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, subliniind ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar.

DANCILA, INTREBATA DACA L-AR GRATIA PE DRAGNEA: Doamne, nici nu se pune problema

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), Viorica Dancila, spune ca nu a mai discutat cu Liviu Dragnea dinainte ca acesta sa fie arestat si spune ca nu il va gratia pe fostul sef al social-democratilor, in cazul in care va ajunge presedintele Romaniei. Doamne, nici nu se pune problema, sustine Dancila.

Dancila, intrebata daca il gratiaza pe Liviu Dragnea in cazul in care ajunge presedinte: Doamne fereste! VIDEO

Presedintele PSD Viorica Dancila a vorbit la Adevarul Live despre demersurile lui Liviu Dragnea de a dizolva partidul, afirmand ca o intristeaza decizia acestuia. De asemenea, intrebata daca l-ar gratia pe fostul lider al partidului in cazul in care ajunge presedinte, Viorica Dancila a raspuns scurt: Doamne fereste, nici nu se pune problema.

Raspunsul lui Dancila, intrebata daca il va gratia pe Dragnea in cazul in care va ajunge presedinte

Liviu Dragnea a formulat apel fata de decizia Tribunalului Bucuresti de confirmare a noii conduceri PSD, stabilite la Congres. Viorica Dancila, acum presedinte PSD, a declarat ca nu cunoaste ratiunile pentru.

Dancila : PSD nu merge la consultarile de la Cotroceni. Sper ca nimeni nu va trece peste decizie Dancila, cu cateva ore inainte: Sigur ca vom merge, suntem oameni responsabili

Viorica Dancila a anuntat joi seara, la Romania TV, ca PSD nu va merge la consultarile de vineri, de la Cotroceni, pentru ca nu a existat un Comitet Executiv in partid pentru a lua aceasta hotarare. Liderul PSD a adaugat ca spera ca niciun membru de partid sa treaca peste aceasta decizie, potrivit Mediafax. Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da, suntem oameni responsabili .

Dancila, intrebata ce va face PSD daca trece motiunea: Ne vom BATEA in continuare! Nu voi demisiona, dar ii voi solicita presedintelui sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un nou guvern

Intrebata daca va demisiona daca trece motiunea, Dancila a raspuns ca nu va renunta la mandatul de premier, dar ii va solicita presedintelui Klaus Iohannis sa faca o nominalizare cat mai repede pentru un.

Rasturnare de situatie. Dancila anunta ca PSD nu merge la consultarile de la Cotroceni

Viorica Dancila a anuntat, joi seara, ca PSD nu va merge la consultarile de la Palatul Cotroceni. Ea a precizat ca daca vreun coleg din PSD va merge, o va face fara mandat de la partid. De ce sa ma.

Teodorovici: Dancila ramane candidatul PSD la prezidentiale. Cine a tradat pleaca din PSD

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a declarat ca cine a tradat la votul de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va pleca din PSD. Respectam votul din Parlament, ca asa e corect.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )