Libnet.ro
UNICEF

20:00

Teodorovici: Dancila ramane candidatul PSD la prezidentiale. Cine a tradat pleaca din PSD

Antena3 Antena3,
Teodorovici: Dancila ramane candidatul PSD la prezidentiale. Cine a tradat pleaca din PSD

Ministrul Finantelor, Orlando Teodorovici, a declarat ca cine a tradat la votul de la motiunea de cenzura impotriva Guvernului Dancila va pleca din PSD. Respectam votul din Parlament, ca asa e corect. continuă pe Antena3

Victor Ponta: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale, ceea ce il va avantaja pe Mircea Diaconu, candidatul sustinut de Pro Romania si ALDE, a declarat marti seara, la Digi24, Victor Ponta.

Victor Ponta, scenariu-soc pe scena politica: Daca trece motiunea, Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale

Victor Ponta, fostul premier si liderul Pro Romania, crede ca daca trece motiunea, cu siguranta Viorica Dancila nu va mai fi candidatul PSD la alegerile prezidentiale. Are dreptate doamna Dancila. in.

Sondajele PSD arata un tur doi Iohannis-Dancila. Optiunile romanilor pentru prezidentiale

Antena 3 a prezentat un sondaj online realizat de PSD care arata cum s-ar pozitiona candidatii pentru Palatul Cotroceni. Potrivit informatiilor, in turul doi ar fi Klaus Iohannis si Viorica Dancila. Prima.

Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament,.

Dancila, intrebata daca PSD se va prezenta la consultarile anuntate de Iohannis: Sigur ca da, suntem oameni responsabili

Premierul Viorica Dancila, liderul social-democratilor, a anuntat, joi, la plecarea de la Parlament, ca PSD va merge va consultarile de la Cotroceni anuntate de presedintele Klaus Iohannis, intrucat este un partid responsabil.

MOTIUNE DE CENZURA. Premierul Dancila: Parlamentarii din PSD care vor vota motiunea vor fi exclusi din partid

Premierul Viorica Dancila se arata foarte pozitiva si optimista inaintea motiunii de cenzura fiindca e convinsa ca nu va fi adoptata. Nu am emotii. Am incredere in colegi, am incredere ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )