Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dancila, prima reactie dupa ruperea coalitiei: Nu ma tem de anticipate. Daca va trece motiunea, ne supunem VIDEO

Adevărul Adevărul,
Dancila, prima reactie dupa ruperea coalitiei: Nu ma tem de anticipate. Daca va trece motiunea, ne supunem VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat ca iesirea ALDE de la guvernare e o decizie de neinteles pentru PSD, in conditiile in care acest lucru se intampla chiar inainte de alegeri. De asemenea, liderul PSD a subliniat ca nu ii e teama de posibilitatea anticipatelor. continuă pe Adevărul

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

Ana Birchall, prima reactie dupa inlocuirea de la Ministerul Justitiei: Este o decizie a CEx (VIDEO)

Ana Birchall a avut, sambata, o prima reactie dupa decizia partidului de a o inlocui din fruntea Ministerului Justitiei si a o propune in schimb pe judecatoarea Dana Girbovan. Este o decizie a.

Prima reactie din PSD dupa ruperea coalitiei cu ALDE: Un divort politic pe care sper ca o sa-l depasim fara spalatul rufelor in public

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca e optimista ca despartirea de ALDE nu va fi urmata de spalatul rufelor in public.

Alexandru Cumpanasu, prima reactie dupa depunerea plangerii penale impotriva INML: Avem o situatie cel putin bizara

Alexandru Cumpanasu a depus in cursul zilei delunio noua plangere penala. Unchiul Alexandrei Macesanu a depus a patra plangere la Parchetului General impotriva Institutului National de.

SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Ultima discutie din coalitia PSD ALDE a esuat, iar membrii formatiunii politice condusa de Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa anunte oficial iesirea de la guvernare. ALDE ar urma sa poarte discutii cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. UPDATE ALDE a votat iesirea de la guvernare. Votul a avut loc in Biroul .

Prima reactie a Administratiei Prezidentiale cu privire la propunerea Danei Girbovan la Ministerul Justitiei

Ana Birchall a remaniata, vineri, de premierul Viorica Dancila. in locul acesteia, PSD o propune pe judecatoarea Dana Girbovan, o apropiata a partidului. in calitate de presedinte al Uniunii Nationale a.

Premierul Dancila, marturisire-soc dupa CEx: S-ar putea sa mai fac si alte modificari in Guvern

Viorica Dancila a vorbit despre alte posibile remanieri in Guvern. Anuntul vine dupa ce premierul a facut mai multe schibari in urma CExN-ului de astazi. S-ar putea sa mai fac si alte modificari.

Viorica Dancila, anuntul oficilal dupa CEx. Lista ministrilor schimbati

Viorica Dancila va tine o declaratie de presa dupa ce Comitetul Executiv National PSD s-a a reunuit astazi. Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, astazi, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea.

Viorica Dancila, anuntul oficilal dupa CEx. Lista noilor propuneri

Viorica Dancila va tine o declaratie de presa dupa ce Comitetul Executiv National PSD s-a a reunuit astazi. Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit, astazi, la Palatul Parlamentului, cu o zi inaintea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2208 seconds )