Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prima reactie din PSD dupa ruperea coalitiei cu ALDE: Un divort politic pe care sper ca o sa-l depasim fara spalatul rufelor in public

Adevărul Adevărul,
Prima reactie din PSD dupa ruperea coalitiei cu ALDE: Un divort politic pe care sper ca o sa-l depasim fara spalatul rufelor in public

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat ca e optimista ca despartirea de ALDE nu va fi urmata de spalatul rufelor in public. continuă pe Adevărul

Prima reactie din PSD dupa decizia ALDE de a iesi de la Guvernare: imi este foarte greu sa cred

ALDE ar putea decide la ora 16:00 sa rupa coalitia si sa paraseasca guvernul, potrivit surselor politice. Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, a declarat in exclusivitate pentru Antena 3, ca in ceea ce priveste.

Dancila multumeste colegilor din PSD dupa Congres

Viorica Dancila : Am aratat tuturor cat suntem de uniti!.

Dancila, prima reactie dupa ruperea coalitiei: Nu ma tem de anticipate. Daca va trece motiunea, ne supunem VIDEO

Premierul Viorica Dancila a declarat ca iesirea ALDE de la guvernare e o decizie de neinteles pentru PSD, in conditiile in care acest lucru se intampla chiar inainte de alegeri. De asemenea, liderul PSD a subliniat ca nu ii e teama de posibilitatea anticipatelor.

Prima reactie a PNL dupa propunerea Danei Girbovan la Ministerul Justitiei: Tot Dragnea conduce Guvernul Romaniei. Ce nu i-a iesit acum doi ani, ii iese acum

Propunerea Danei Girbovan la Ministerul de Justitie este contestata de PNL-isti. Deputatul Gigel Stirbu sustine ca Girbovan este o apropiata a lui Liviu Dragnea, care se straduia de mai bine de doi ani sa o fa.

SURSE: ALDE iese de la guvernare si rupe coalitia cu PSD. Prima reactie a lui Traian Basescu

Ultima discutie din coalitia PSD ALDE a esuat, iar membrii formatiunii politice condusa de Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa anunte oficial iesirea de la guvernare. ALDE ar urma sa poarte discutii cu Pro Romania, partidul condus de Victor Ponta. UPDATE ALDE a votat iesirea de la guvernare. Votul a avut loc in Biroul .

Liviu Plesoianu, prima reactie dupa decizia PSD pentru prezidentiale: Treaba lor... Eu voi candida din partea romanilor liberi

Liviu Plesoianu a avut o prima reactie dupa ce PSD a desemnat-o pe Viorica Dancila candidatul partidului pentru alegerile prezidentiale. Plesoianu Partidul CEX si sforarii de SERVICIU au candidata.

Ana Birchall, prima reactie dupa inlocuirea de la Ministerul Justitiei: Este o decizie a CEx (VIDEO)

Ana Birchall a avut, sambata, o prima reactie dupa decizia partidului de a o inlocui din fruntea Ministerului Justitiei si a o propune in schimb pe judecatoarea Dana Girbovan. Este o decizie a.

Primele reactii la nominalizarea Danei Girbovan: Dan Barna ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea Vlad Voiculescu: Mafia profunda din PSD se regrupeaza

Prima reactie la nominalizarea Danei Girbovan pentru functia de ministru al Justitiei a venit de la presedintele USR, Dan Barna, care ii cere lui Klaus Iohannis sa nu accepte numirea. Barna afirma ca Dana Girbovan a fost unul dintre cei mai vocali sustinatori ai reformei initiate de Dragnea si Iordache in justitie, in favoarea penalilor din politica. Si Vlad Voiculescu, unul dintre liderii PLUS, a reactionat, acuzand ca Mafia profunda din PSD se regrupeaza.

Dan Barna, catre Dancila: Va invit la Iasi sa facem prima dezbatere din campania asta in strada

Prezidentiabilul USR-PLUS, Dan Barna, a invitat-o pe Viorica Dancila, intr-un mesaj postat pe Facebook, duminica, la Iasi, pentru a face in strada prima dezbatere din campania pentru prezidentiale, dupa ce liderul PSD l-a acuzat pe liderul USR ca nu merge in randul oamenilor.

Codrin Stefanescu, avertisment pentru PSD dupa desemnarea Vioricai Dancila candidat la prezidentiale

Codrin Stefanescuii avertizeaza pe colegii saidin PSD, dupa Congresul in care Viorica Dancila a fost desmnata candidat la prezidentiale,sa-si asume rezultatul final, pentru ca asta au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )